Felhasználói Nap és bővülés a Dalux magyar irodájánál

1490
Laurinyecz Anita customer success manager és Szendrei Balázs országigazgató

A díjnyertes dán Contech vállalat Budapesten is előrelép

Azok után, hogy a dán központú Dalux – amelyet a világ egyik leggyorsabban növekvő és leginnovatívabb BIM/Contech-CDE vállalataként tartanak számon – idén márciusban megnyitotta magyarországi irodáját, a nyár elején máris további lépéseket tett a növekedés érdekében.

A helyi piac fokozódó érdeklődése alapján június elejével újabb munkatárssal bővült a helyi egység: Laurinyecz Anita customer success manager-ként komoly építőipari projekttapasztalattal érkezik, és elsőszámú feladata a hazai ügyfelek projektjeinek támogatása lesz. A lépés tökéletesen illeszkedik a Dalux filozófiájába, amely a kiemelkedő termékminőség mellett a felhasználók számára jóval az iparági átlag feletti szolgáltatásszintet nyújt.

További fontos fejlemény volt a hazai iroda által első ízben megtartott Dalux User Day június 7-én Budapesten. Ezen felhasználói találkozók minden “Dalux országban” évente megrendezésre kerülnek, és azon túl, hogy a felhasználók mutatnak be hasznos esettanulmányokat egymásnak és az új érdeklődőknek, a közösségépítő szerepe is jelentős. Aki lemaradt róla, jövőre ismét esélye lesz csatlakozni – és persze a vállalat magyar munkatársai is rendelkezésükre állnak. Emellett november elején hagyományosan Koppenhágában várja az érdeklődőket a – felhasználók számára ugyancsak ingyenes – Dalux User Summit. Itt a legújabb iparági trendekről és a Dalux fejlesztéseiről hallhatnak a látogatók, illetve kiváló lehetőség a világ minden feléből érkező felhasználói közösségben kapcsolatokat építeni.

További információ:
Szendrei Balázs országigazgató
bsz@dalux.com
www.dalux.com

________________________________________________________________________

A Dalux-ról
A két testvér, Torben és Bent által 2011-ben Dániában alapított vállalat arra összpontosít, hogy egyszerűvé tegye a komplex építési folyamatokat. Azáltal, hogy minden fél számára lehetővé teszi a 2D-s tartalom megtekintését a 3D BIM-modellekkel összefüggésben, drága eszközök nélkül, az elkötelezettség a teljes ellátási láncban garantálható.
Világszerte több mint 700.000 felhasználóval és a felhasználók által naponta feltöltött 100.000 fényképpel a Dalux képes úgy méretezni, hogy megfeleljen mind az egyéni projekt, mind a teljes szervezet igényeinek. A vállalat immár 22 országban van jelen saját egységekkel.