II. Bau Budapest Expo

649

Több mint 3000 négyzetméteren, közel 300 termékkörben, több mint 30 kiállító bemutatkozásával nyílik meg 2023. szeptember 15-én a II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásár a Vasúttörténeti Parkban. A három napon át tartó kiállítás és vásár a legszélesebb spektrumon mutatja be az építőipar trendjeit, innovatív és minőségi megoldásait. Legyen szó építkezésről, lakásfelújításról, házbővítésről vagy korszerűsítésről, a segédanyagoktól a szerszámokon át a dizájn elemekig inspiráció, innováció és szakmai segítség várja a látogatókat a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában.

Az energiaárak, a munka- és anyagköltségek növekedése, valamint a gazdaságban jelenlévő bizonytalanság erős kihívás elé állítják azokat, akik otthonuk felépítését, bővítését, szépítését vagy modernizálását határozták el. A nehezített körülmények nemcsak a laikusokra, de az építőipar mestereire is érvényesek, akik számára létfontosságú a megújulás, a legmodernebb technológiák és alapanyagok, sőt szerszámok ismerete. A II. Bau Budapest Expo nem kevesebbre vállalkozik, minthogy fontos találkozási pont legyen az építőipari szakma kínálata és a téma iránt érdeklődő magánemberek, valamint építőipari mesterek között. A személyes szaktanácsadás mellett bőséges kínálatra és exkluzív kedvezményekre, valamint értékes nyereményekre és szóróajándékokra is számíthat a látogató.

Mesterek Napja

A Mesterek Napja szeptember 15-én, pénteken a Bau Budapest Expo kiemelt kísérő rendezvénye, amelyen a nagy gyártó cégek (többek között a Mapei, Saint-Gobain, Soudal, Dinocoop, Bau Dekor, Mester, Trilak) külön bemutatókkal, gyakorlati tanácsokkal és előadásokkal várják a mestereket, kivitelezőket, szakembereket és természetesen a téma iránt érdeklődő magánembereket is. Közel 300 termékkör 

A II. Bau Budapest Expo kiállítói közel 300 termékkört visznek közel az érdeklődőkhöz. A főbb termékcsoportok között olyan termékcsoportokat találunk, mint a hőszivattyúk, szauna, jakuzzi, fürdőszoba, szaniter, csaptelep, csempe, laminált, dekoratív és innovatív burkolatok, hangelnyelő dekoratív burkolatok, festőszerszámok, építőipari szerszámok, festékszórás, felületkezelés, glettelés, gipszkarton szerelési és burkoló szerszámok, passzív házak konyhai légtechnikája, racionális házak, készházak – konténerházak, napelemek, napelemrendszerek, elektromos fűtés, klíma, festékek minden felületre, dekoratív burkolatok, nyílászárók, festékszórás, felületkezelés, garázskapuk, ajtók, hőszigetelés, ásványgyapot, üveggyapot-szigetelés, létrák, ragasztók, fugázók, szigetelések, segédanyagok, tömítők, hangszigetelés, generálkivitelezés, kémény, szellőzőrendszer, központi porszívó, lámpa, kapcsoló.

A kiállításon lehetőség nyílik személyesen találkozni a különböző építőanyagok, berendezések, szerszámok és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos termékek képviselőivel. Ez lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül információkat szerezzünk a különböző lehetőségekről és megtudjuk, milyen újdonságok érhetők el a piacon. A szakértők segíthetnek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, vagy tanácsokat adhatnak az építkezéssel és lakásfelújítással kapcsolatban. Ez értékes lehet, különösen akkor, ha valaki még csak most ismerkedik az építési, felújítási folyamatokkal. Sok kiállító lehetőséget nyújt a termékek és eszközök kipróbálására is, hogy jobban megértsük, melyek felelnek meg leginkább az igényeinknek és elvárásainknak. A szakvásáron szerzett új kapcsolatok hosszú távú hasznot hozhatnak, ha később szakértők segítségét keresnénk egy-egy projekthez.

Nyitva tartás és jegyinformációk

A II. Bau Budapest Expo 2023. szeptember 15-17. között várja a látogatókat a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában.

Nyitva tartás:
Szeptember 15., péntek: 9:00-18:00
Szeptember 16., szombat: 10:00-18:00
Szeptember 17., vasárnap: 10:00-17:00

A szakvásár helyszíne zárt, fedett csarnok, az időjárási körülmények nem zavarják a kiállítás látogatását. Díjmentes parkolás a Vasúttörténeti Park hatalmas parkolóiban lehetséges. A családok részére hétvégén családi programokat szerveznek. A megvásárolt Bau Budapest Expo belépőjeggyel a Vasúttörténeti Park is látogatható, szórakoztató attrakciói közül működik a kerti vasút, a hajtány, a fordítókorong, de megtekinthetők a mozdonyok is.

 

További információ:
www.baubudapest.com 
https://www.facebook.com/baubudapestexpo