HORIZONT™ márkaképviselet

1726

A HORIZONT GLOBAL Kft. várja új kivitelező csapatok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának márkaképviseletéhez, és a jövőben vállalnák a HORIZONT™ épületek kivitelezését.

A HORIZONT GLOBAL Kft. immáron több mint 23 éve tevékenykedik az építőipari ágazatban. A HORIZONT™ egy olyan innovatív energiatakarékos, tűzihorganyzott, acélszerkezetes építéstechnológia, melyet előszeretettel alkalmaznak világszerte.

Számos előnye közül kiemelendő, hogy a hagyományos technológiákkal szemben sokkal gyorsabban (2-3 hónap alatt) elérhető a kulcsrakész állapot. Mindemellett rendkívül energiahatékony, ÉMI által minősített építési rendszer, akár 15 százalékkal több hasznos alapterületet biztosít, és kedvező áron elérhető.

A HORIZONT™ technológiával építhetők családi házak, társasházak, de kiválóan alkalmazható meglévő épületek bővítésére vagy tetőráépítésre, ipari, kereskedelmi és középületek építésére, kitöltő falak és közfalak készítésére is.

A HORIZONT GLOBAL Kft. kizárólag a gyártási folyamatokat végzi, a kivitelezést partnereire bízza. Jelenleg közel 60 partner épít országszerte és határainkon túl HORIZONT™ épületeket, köztük van olyan partner, aki évente közel 100 HORIZONT™ házat épít.

Az elmúlt két évben az egyre növekvő igényeket és megkereséseket már nehezen tudják kiszolgálni. Ezért a cég toborzásba kezdett, és várja új kivitelező csapatok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a HORIZONT™ márkaképviseletébe, hogy magas színvonalú betanítást követően, folyamatos műszaki támogatás mellett vállalják HORIZONT™ épületek kivitelezését.

Sóvágó Csaba, a Generate
ProSystem Kft. vezetője

Interjút készítettünk Sóvágó Csabával, a Generate ProSystem Kft. cégvezetőjével, a HORIZONT GLOBAL Kft. egyik kiemelt partnerével, aki immáron több évtizede épít HORIZONT™ technológiával házakat.

– Mióta ismeri és használja a HORIZONT™ technológiát?

Sóvágó Csaba – Az elsők között csatlakoztunk a HORIZONT™ Partnerei közé, ugyanis már évtizedekkel ezelőtt megláttuk a piaci potenciált az acélszerkezetes technológiában. A fővárosban óriási igény alakult ki a régi épületek tetőráépítésére, melyeket sok esetben a súlya miatt nem lehetett téglából megvalósítani, így erre tökéletes megoldást nyújtott a könnyű acélszerkezetes HORIZONT™ technológia.

Emellett az elmúlt közel 20 év alatt több száz családi házat is átadtunk, a lakók legnagyobb megelégedésére.

– Miért döntött 20 évvel ezelőtt úgy, hogy már csak kizárólag HORIZONT™ technológiával kivitelez?

S. Cs. – A HORIZONT™ technológia számtalan előnnyel jár, melyeket bemutatva a vásárlók felé nemcsak ők, de a kivitelező cégek is jól járnak, így az együttműködés mindkét fél számára nyereséggel záródik. A HORIZONT™ technológiával pár hónap alatt kulcsrakész házat építhetünk, mely öröm a megrendelők számára, hiszen pár hónap alatt beköltözhetnek álmaik otthonába, nekünk, kivitelezőknek pedig jó, hiszen ugyanannyi idő alatt több munkát tudunk elvállalni. Az IDŐ PÉNZ, és a HORIZONT™ technológiának köszönhetően a kapacitásunkat gyakorlatilag megduplázhatjuk, másfelől a folyamatos műszaki támogatás miatt is dolgozom örömmel a HORIZONT csapatával.

– Mit szól hozzá, hogy újabb kivitelező partnereket keres a HORIZONT GLOBAL Kft.?

S. Cs. – Nagyon örülök neki, hogy újabb kivitelező partnerekkel bővül a csapat, ugyanis már mi is sok alkalommal kényszerülünk visszautasítani munkákat kapacitáshiány miatt. Több partnerrel ez kiküszöbölhető, így a HORIZONT™ házak száma tovább növekedhet az országban és a határokon túl is. Minél többen költöznek HORIZONT™ házba, annál több pozitív visszajelzés érkezik, így biztos vagyok benne, hogy a kivitelezések számának növekedésével exponenciálisan nő a megrendelések száma is, ami számunkra folyamatos munkát garantál majd.

 

A HORIZONT GLOBAL Kft. ezúton várja újabb partnerei jelentkezését. A partneri tagság feltételeiről további információ itt található: https://horizontpartner.com/, vagy vegye fel a kapcsolatot a HORIZONT csapatával az alábbi elérhetőségen: e-mail: marketing@horizontglobal.com; Telefonszám: 06 1 812-2212