A jelenlegi világpiaci helyzet ellenére a vékony falú HORIZONT™ tűzihorganyzott acélszerkezetes rendszer számtalan előnyt élvez a HORIZONT™ márkaképviselők és kivitelező partnerek körében.

A kétszer gyorsabb kivitelezés bizto­sítja a partnerek számára azt a lehetősé­get, hogy jobb áron biztosítsák az épü­let megépítését, illetve nagyobb profitra tegyenek szert. Az évi 400 000 m²-es gyártási kapacitással, a kiváló minő­ségű acéllal és a stabil árukészlettel a HORIZONT Global Kft. zökkenőmen­tesen biztosítja a kiszolgálást partnerei részére. Ebben a cikkben jelenleg folya­matban lévő HORIZONT™ PARTNER projektjeinket mutatjuk be.

Mobilgátelem-tároló – Visegrád

Idén májusban kezdetét vette az uniós pénzből finanszírozott visegrádi mobilgátelem-tároló megépítése. Az önkor­mányzat az árvízvédelmi beruházást a dunai partszakasz mintegy 5094 m²-es külterületére tervezte meg. A létesítmény HORIZONT™ acélvázszerkezetből épül, bruttó 452 m²-es alapterületen.

A HORIZONT™ acélszerkezetű tároló egység mellett – melyben a város az árvízvédelemhez szükséges mobilgátelemeket kívánja tárolni – kiala­kítottak egy karbantartó és mosó helyiséget, egy raktárat és egy szociális blokkot közel 80 m²-en.

Az elismerésre méltó munkát a HORI­ZONT Global Kft. egyik sikeres kivitelező HORIZONT™ Partnere hajtotta végre. A kiszolgáló épület négyfős személyzettel, három hét alatt készült el, így a csapat egy hónapon belül megkezdhette következő nagyszabású projektjét.

Mobilgátelem-tároló, Visegrád

Nemzetközi HORIZONT™ lakóparkprojektek

A HORIZONT Global Kft. partnerháló­zat egyik kiemelkedő tagja – nemcsak magyarországi, de nemzetközi viszonylat­ban is – jelentős szerepet vállal, elsősorban a szlovák acélvázas építőipari piacon. A két vállalat több mint 2011 óta dolgozik együttes erővel ügyfelei legnagyobb elége­dettségére. Alvállalkozó partnerünk Győr-Moson- Sopron megyében és Pozsony környékén éves szinten megközelítőleg 75–100 db családi házat és egész lakóparkokat is kivi­telez. Az acélszerkezetes épületek alapte­rülete nagyságrendileg bruttó 90–100 m² között mozog. A kivitelezéseknél több­százezer folyóméter acél került felhaszná­lásra, melynek szerkezetét a HORIZONT Global Kft. szolgáltatta és jelenleg is folyamatosan biztosítja. „Beruházói szemmel ideális befektetés ez az építési forma, hiszen minden téren produktív. A technológia költségkímélő, köszönhetően a tudatos sorozatgyártásnak és a hatékony munkafolyamatnak.”

Szlovákiai lakóparkprojekt

A külföldről érkező megkeresések száma drasztikusan nő, így a vállalat töretlenül keresi a fejlődni vágyó szakembereket, akik nem torpannak meg a kihívásoktól és nyitottak a HORIZONT™ acélszerke­zetes innovatív technológia elsajátítására.

Ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal stabil hátteret biztosítunk partnereink részére. Céljaink megvalósításához és a folytonos megmérettetések kezeléséhez az együttműködés kulcsszerepet játszik a cég életében. Hiszünk a jól képzett, tapasztalt szakemberek csapatmunkájában.

https://horizontglobal.com/referecniak/ videok/