2018. november 13., kedd

 

 

 

WHB-bokretaunnep1Gőzerővel zajlik a régió gazdaság-élénkítését célzó infrastrukturális fejlesztések részeként a Széchenyi István Egyetem bővítése. Három épületen dolgoznak, melyek közül az elkészült csomagolás vizsgáló laborban a technológia beüzemelése tart, a fékpad épületben a technológiai nyomvonalak kiépítése zajlik, a Menedzsment Campus épület pedig a szerkezetépítési munkák befejezésével elérte legmagasabb pontját.

A Széchenyi István Egyetem és a W-E Egyetem Konzorcium (West Hungária Bau Kft. és Euro Generál Zrt.) bokrétaünnepséget tartott szerdán, melynek során a hagyományoknak megfelelően a Menedzsment Campus legmagasabb pontján helyezték el a zöldágat.

WHB-bokretaunnepA fejlesztéshez kapcsolódó beruházások, köszönhetően a hosszú távon fenntartható innovációs, tudományos, gazdaságfejlesztő bázis kialakításának, hozzájárulnak a nemzetközi versenyképességhez szükséges szemlélet- és kultúraváltáshoz.

A Campus épületnél elértük a legmagasabb szintet. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen innovatív, nemzetközi szinten is jelentős kivitelezést valósíthatunk meg." – fogalmazott Geszler Norbert, a WHB projektvezetője.

Három épületen dolgoznak párhuzamosan. A csomagolás vizsgáló labor elkészült, a technológia beüzemelése tart jelenleg, a fékpad épületben a technológiai nyomvonalak kiépítése zajlik, a Menedzsment Campus épületben pedig, amely a szerkezetépítési munkák befejezésével elérte legmagasabb pontját, a homlokzaton és a belül is dolgoznak. A projekt befejezése és használatbavétele még az idei évben megtörténik.

 

 

Forrás: WHB

 

 

Eseménynaptár

November 2018
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Keresés

jegyvasarlas 120 240

MEHI-kepzes 180x180

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web