•  

 

   
 2018. március 25., vasárnap

 

 • greenplan napelemes kandelaberA napelemes kandeláberek kiválóan alkalmazhatók többek között parkok, játszóterek, sétányok, horgásztavak energiatakarékos megvilágítására. Főként olyan területeken alkalmazzák, ahol nincs kiépített közvilágítás vagy a hálózati oszlopok kiváltása a cél.

  A napelem által megtermelt energiát egy speciális töltésvezérlőn keresztül gondozásmentes akkumulátorokban tároljuk. Az akkumulátorokat a földbe telepített oszlop vasalatban helyezzük el szigetelt tartókeretben, ezzel kiküszöbölve a hőmérsékletváltozásból adódó töltéstároló kapacitásveszteséget.

  A napközben feltöltött akkumulátorok biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló fényforrások kellő energiaellátását.

   

  A napelemes kandelábereknél kétféle oszlopdesign közül választhat a megrendelő: zártszelvényes minimál stílusút, illetve hagyományos, 3 részben szűkülő hengeroszlopot.
  Mind a két típusú oszlop négyféle világítási teljesítménnyel érhető el: 10-12-20-30 W, különleges esetekben akár 40 W-os teljesítmény is lehetséges.

  Etyek1Etyek2Etyek3 

  A programozható vezérlő alkalmas egy világítási cikluson belül, egy adott időintervallumban a lámpatest fényerejének visszavételére, majd későbbi időpontban újra visszaerősítésére. Ez a funkció kiválón alkalmazható játszótereken, parkokban, ahol az éjszakai kihasználatlanság miatt a fényerőt az ügyfél által meghatározott teljesítményre visszaszabályozzuk. Ezáltal nagyban megnövelhető a kandeláberekben lévő energiatartalék. Teljes töltöttség esetén a termék napi 12 óra működés mellett 8-10 napot működik töltés nélkül!

  abra1A RENDSZER FELÉPÍTÉSE

  1. napelem: oszloptípustól és teljesítménytől függően különböző teljesítményű és szerkezetű (poli- vagy monokristályos)

  2. LED lámpatest: térvilágítás esetén CREE LED, közvilágítás esetén COB LED közúti optikával ellátva, választható teljesítmény 10-12-20-30 W

  3. töltésvezérlő: MPPT töltésvezérlő programozható LED driverrel, IP65 védettséggel

  4. lámpaoszlop: zártszelvény vagy három lépcsőben szűkülő horganyzott acél kandeláber oszlop, igény esetén kültéri szinterezett bevonattal. Teljes oszlopmagasság függ a bevilágítandó terület nagyságától. Rögzítése előre lebetonozott acél alaptesthez történik, zárt anyákkal, precíziós szintezéssel.

  5. akkumulátor: AGM gondozásmentes akkumulátor, kapacitása függ a lámpatest teljesítményétől

  Hajdunanas1Hajdunanas2

  A NAPELEMES KANDELÁBER ELŐNYEI

  Zalaegerszeg1. A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (ÉMÁSZ, E.ON stb.) csatlakozásra, továbbá üzemeltetésük teljesen gondozás- és költségmentes.

  2. Működtetése nem igényel hálózati tápellátást, napelemek által megtermelt energiával működik, így önellátó.

  3. A napelemes kandeláber bárhol felállítható!

   

  Minden napelemes kandeláber saját fejlesztés és saját gyártású egyedi termék. A tervezés során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő egyedi igényeit és a felhasználási terület esetleges specifikációit.

   

  Sajoivanka1Sajoivanka2Sajoivanka3

   

   

   

   

   

   

   

   

  greenplan-logo-high-res

  További információkért látogasson el weboldalunkra: www.greenplan.hu, www.ipari-led.hu;
  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   

   

   

  Eseménynaptár

  Március 2018
  H K Sz Cs P Szo V
  26 27 28 1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31 1

  Keresés

  kepzes 180x240

  MEHI-kepzes 180x180

  Banner-MAPASZ-120x240

  Partnereink

  EVOSZ-logo

  measzlogo fb

   

   

   

   

  proidea-logo-fb

  VarepitoPalyazat logo-web

   

   

  bme logo-kicsi

   

  Ybl-logo-kicsi

    mapasz-logo-web

   

  zeosz-logo-webebsz logo 2

   

   

   HuGBC LOGO kicsi

   

  TEGY-web

   Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

   Hazicincer logo

      Kivet-logo-web

   

   

   

   

  Construmalogo-web

    emsz-logo-web180

  mti hirfelhasznalo

   

  dimag logofinal-web

   
   
   observer logo-web