2024. május 8., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

MEWA-Multitex 3-kicsiOlaj csöpöghet a gépekből, lefolyhat az oldószer vagy kiömölhet a víz. Mindez kellemetlen és balesetveszélyes egy kisüzemben vagy egy ipari csarnokban. A MEWA MULTITEX® olajfelfogó szőnyeg azonban pillanatok alatt megszünteti a problémát: a 60x90 centiméteres, törölköző nagyságú szőnyeg a legszűkebb helyeken is alkalmazható, és képes akár három liter folyadék felszívására is úgy, hogy a felszíne utána szinte száraz.

A MEWA MULTITEX® szőnyeg felszívja a motor- és hajtóműolajat, az oldószereket, a hűtőfolyadékot vagy akár a lúgokat: egyszóval bármit, ami egy ipari üzemben kicsöpöghet, csuroghat vagy folyhat. A szőnyegeket egymás mellé téve bármekkora terület lefedhető , ezáltal nagyobb felületek tisztán tartására is alkalmas. Így megóvhatjuk a műhely padlóját, tiszták maradhatnak a gépek és természetesen a dolgozók lábbelije is, ezek munkavédelmi és baleset-megelőzési szempontból fontos tényezők.

A MEWA teljes körű kényelmi textilmenedzsment-szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, ami azt jelenti, hogy az olajfelfogó szőnyegekkel kapcsolatos teljes logisztikát, a szőnyegek cseréjét, illetve a keletkező hulladékok ártalmatlanítását is magára vállalja.

A MEWA gépkocsivezetője a szőnyegeket speciálisan erre a célra kifejlesztett biztonsági konténerekben (safety container - SaCon®) helyezi ki közvetlenül az üzemekbe. A folyadékkal telítődött szőnyegeket a dolgozók szintén a biztonsági konténerekben gyűjtik, amelyek megfelelnek a veszélyes áruk közúti szállítását szabályozó európai egyezmény (ADR) előírásainak, illetve a veszélyes anyagok tárolására vonatkozó tűzvédelmi szabályoknak is, így közvetlenül az üzem területén is tárolhatók.

A szolgáltatás keretében a továbbiakban már mindent a MEWA vállal magára: az ügyfelekkel egyeztetett időpontban szállítja el a szennyezett textíliákat és helyezi ki a tiszta szőnyegeket, illetve szükség esetén pótolja azokat.

Ráadásul a környezet is csak nyer ezzel a megoldással, hiszen a szőnyegeket a MEWA üzemében a legszigorúbb környezetvédelmi előírások betartásával mossák ki. A textíliák többszöri felhasználása révén környezeti erőforrásokat lehet megtakarítani, a költségek tekintetében pedig az ügyfelek optimális, jól átlátható és tervezhető szolgáltatást vehetnek igénybe. A szennyezett textíliák újrahasznosítása révén azok nem minősülnek hulladéknak, ezáltal az ártalmatlanítás költségei sem terhelik az ügyfeleket.

További információk: MEWA Textil-Service Magyarország Kft., 2092 Budakeszi, Bianka utca 18., www.mewa.hu

Forrás: Live PR

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web