Töltse fel Meva készleteit akciósan március 31-ig!

172

A gyorsaság számít vagy a rugalmasság? A költséghatékonyság vagy a szolgáltatási biztonság? A Mevának minden igényre van javaslata. Előregyártott szerkezetek megtámasztásához is van jó ajánlatunk, és nem csupán előregyártóknak! Készleteit most rég nem látott kedvező árakon töltheti fel zsaluhéjakból, komponensekből, akciós falzsalukból.

Itt az új Alufix pillérzsalu!

A népszerű Alufix kézi falzsalu család hamarosan pillérzsaluzó elemekkel bővül.
Legyen Ön is az első felhasználók között és élvezze előnyeit!

Az EcoAs zsaluval kompatibilis AluFix a legjobb választás, ha daruzás nélkül szeretnénk gyorsan és gazdaságosan dolgozni. A munka hatékonyságát a 60×60 cm pillér oldalméretig rendelkezésre álló moduláris alumínium rendszer segíti, amely 5 cm-es raszterben állítható. Az elemek teherbíró rögzítéséről pillérfeszítőcsavar és csuklós tányéros anya gondoskodik.

A felhasználóbarát, hátulról előfúrt, innovatív Meva műanyag zsaluhéjra 7 éves garancia jár. Az Alufix elemek zárt alumíniumprofilú, kiváló minőségű porszórt bevonattal készülnek, így felületük könnyen tisztítható.

A legváltozatosabb, akár innovatív vagy hétköznapi zsaluzási feladatokra választható zsalurendszerekről, vásárlási- és bérleti lehetőségekről, a zsalujavítási szolgáltatásról további információt a honlapon és az értékesítő kollégáktól kérhető.

A kedvezményes árak az akció időtartama alatt, 2024.március 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Töltse fel Meva készleteit akciósan március 31-ig!

 

Forrás: Build-Communication