A Metrodom Beat prémium lakóparkot az Építészet – Többlakásos Épület, illetve a Lakóingatlan-fejlesztés 20+ Lakás kategóriákban is első díjra jelölték.

A European Property Awards az ingatlanszakma egyik legrangosabb iparági versenye, melynek díjátadó ünnepségét 2023. június 27-én, a londoni Marriott Hotel Grosvenor Square-ben tartják. A díjakat 30 éve adják át, több mint 50 különböző lakó- és kereskedelmi kategóriában. A nevezéseket egy több, mint 80 iparági szakértőből álló független zsűri bírálja el, a tervezésre, a minőségre, a nyújtott szolgáltatásokra, az innovációs megoldásokra, az eredetiségre és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségre összpontosítva. A Metrodom a hazai ingatlanfejlesztői piac prémium szegmensében több innovatív projekttel van jelen.

Kiss Gábor a jelölés kapcsán elmondta: nagyon büszke, hogy immár második alkalommal díjazzák a Metrodomot e neves szakmai megmérettetésen. „A nemzetközi elismerés nemcsak egy-egy adott projekt sikeréről szól, hanem a Metrodom filozófiájának sikerét is jelzi, amelynek révén cégünk a zöld fordulat élére tud állni a prémium életterek kialakításával. A most díjazott Metrodom Beat méltán érdemelte ki az elismerést, hiszen jövőbe mutató, innovatív megoldásaival új zöld színfoltja lesz a közkedvelt Marina városnegyednek” – fejtette ki.

Két kategóriában is első lett a prémium Beat lakópark

A Metrodom Beat lakóépületével az Építészet – Többlakásos Épület, illetve a Lakóingatlan-fejlesztés 20+ Lakás kategóriákban is első díjat kapott a rangos megmérettetésen.

A Metrodom a leginnovatívabb, korszerű és energiahatékony megoldásokat alkalmazva alkot modern városi élettereket. „AA” energetikai besorolású épületeiben a tetőre telepített napelemekkel és a lakások alaptartozékainak számító high-tech okosotthon-megoldásokkal teremtik meg a prémium életérzés és a fenntarthatóság összhangját.

A Metrodom Beat egy 425 lakásos zöld prémium lakópark Budapest XIII. kerületében, amely jövőbe mutató műszaki megoldásaival a természetközeliség, a környezettudatosság és a közösségi lét élményét nyújtja az igényes otthonra vágyóknak. A cég további fejlesztés alatt álló projektjeihez – a IX. kerületi Millenniumi Városközpontban épülő 508 lakásos Metrodom Green, illetve a XI. kerületi Duna-parton épülő 712 lakásos Metrodom River lakóparkokhoz – hasonlóan a Beat tervezése során is fontos szempont volt, hogy az extra nagy területű innovatív zöldfelületek és közösségi terek révén a város szívében egy élhető, természetközeli lakókörnyezet születhessen meg.

 

Forrás: Metrodom