Nemzetközi elismerésben részesült a WING eddigi legnagyobb szállodája: a TRIBE Budapest Stadium Hotel AKSL arhitekti által megálmodott belsőépítészeti dizájnját három kategóriában is díjazták a vendéglátóipar kiemelkedő szereplőit elismerő LIV Hospitality Design Awards-on. A szálloda a Hotels – Midscale & Lifestyle, a Hotels – Best Jury’s Pick és a Brand New kategóriában nyerte el a legjobbnak járó díjat. Magyarország első TRIBE szállodája változatos szolgáltatásokkal és 166 szobával várja vendégeit Budapesten, a Libertyben a Népliget mellett.

A LIV Hospitality Design Awards 2020 óta díjazza a vendéglátóipar kiemelkedő szereplőit, küldetése, hogy a szektor világszerte meghatározó építészeti és belsőépítészeti projektek minőségét és sokszínűségét elismerje.

A WING szállodai portfóliója az elmúlt években dinamikusan bővült, és olyan vezető nemzetközi szállodaláncok kötelezték el magukat fejlesztéseink mellett, mint az Accor, az IHG Hotels&Resorts vagy B&B Hotels. A Tribe és az ibis Budapest Stadium hotelek tavaly decemberi nyitásuk óta népszerűek az utazó nagyközönség köreiben, a most elnyert díjak jól mutatják, hogy a szálloda a lokációt tekintve kitűnő adottságokkal bír, a kínált szolgáltatásokat illetően pedig kiemelkedő vendégélményt biztosít, amit az online vélemények is visszajeleznek. Nagy büszkeség számunkra, hogy mind a nagyközönség, mind a nemzetközi szakma értékeli és elismeri fejlesztéseinket. Nem állunk meg: májusban pedig megnyitjuk Budapest legújabb, extravagáns rooftop bárját az épületben, amely Cloud IX névre hallgat majd. Emellett a következő TRIBE szálloda építése is folyamatban van, szintén a WING fejlesztésében a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren, amellyel újabb közvetlen terminálkapcsolatú szálloda nyílik meg 2025-ben” – mondta dr. Takács Ernő, a WING kiskereskedelmi- és szállodaportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Liberty nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés, amelyben a legmagasabb minőségben egy dual-branded szálloda is megvalósult. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Ferencvárosban, a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található, és a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesült.

A Liberty, mint energiahatékony zöld ingatlan felépüléséhez a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlanalap alprogramjának keretében befektetett állami forrás is hozzájárult. A Tőkeprogram pályázati eljárásában nyertes ingatlanalapok a Magyar Fejlesztési Bank társbefektetőként nyújtott forrásokat, így járulva hozzá a beruházási aktivitás növeléséhez, az energiahatékonyság javításához, valamint zöldfejlesztések megvalósításához.

 

Forrás: WING