CONSTRUMA 2024: előjelentkezési kedvezmény január 31-ig!

307

A 2024. április 10-14. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokorra 2024. január közepéig már több, mint 250 cég, mintegy 10.000 m2 kiállítási területet foglalt le. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, mint minden páros évben a csokor kiállításai a 42. CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítások lesznek.

A kiállítói részvételt támogatva, a 2024. január 31-ig bejelentkező cégek számára, a fedett területi helydíjból
10% előjelentkezési kedvezményt
biztosít a HUNGEXPO.

CONSTRUMA DÍJ

A kiállításon megjelenő cégek számára továbbra is lehetőség nyílik arra, hogy pályázzanak a CONSTRUMA DÍJRA legújabb termékeikkel, szolgáltatásaikkal. A pályázati dokumentáció február 2-ig nyújtható be elektronikus úton a www.construmadij.hu oldalon.

A díjak átadására ünnepélyes keretek között, a kiállítási csokor megnyitóján kerül majd sor, a díjazott termékek pedig kiemelt figyelmet kapnak a kiállítást megelőző látogatói kommunikációban, illetve a kiállítás idején.

A kiállítás 5 pavilonban kerül megrendezésre

A legnagyobb, A pavilonban kapnak helyet a klasszikus építőipari tematikák, a D pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Az OTTHONDesign a G és H pavilonokban kerül elhelyezésre. Az F pavilonban pedig a kerttervezés, kertépítés tavaszi seregszemléje mutatkozik be újra.

Szakmai programok

A kiállítói kínálat mellett szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattal készülnek a kiállítás idejére. Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel. A 2024-re tervezett témák között vannak például a jövő generációk szerepe az építőiparban, az építőipari digitalizáció vagy a mesterséges intelligencia építésgazdaságra gyakorolt hatása.

Ízelítő a várható programokból:
  • Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége – Hazai Építőanyag–gyártó és Magyar Építőanyag-kereskedelmi tagozat konferencia
  • Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara – szakmai továbbképzés mérnököknek
  • Magyar Építész Kamara – szakmai továbbképzés építészeknek
  • Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség – szolárkonferencia
  • Gyakorlati bemutatók ács, burkoló, kőműves, valamint festő, mázoló témákban

A kiállítási csokor fővédnöke az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, kiemelt partnereink a Magyar Építész Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége, valamint a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség. Támogatóink továbbá a Magyar Épületgépészek Szövetsége és a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség.

Vegyen Ön is részt a CONSTRUMA kiállításon, jelentkezzen kiállítónak!
Találkozzunk 2024. április 10-14. között a Hungexpon!

További információ: www.construma.hu

 

Forrás: Hungexpo