A Saint-Gobain felvásárolta a REVCO Magyarország Kft-t

1003
Fotó: Rigips

A REVCO Magyarország Kft. felvásárlása hozzájárul, hogy a Saint-Gobain csoport bővítse bel- és kültéri rendszereit és megoldásait Magyarországon és a környező országokban. E mellett gazdagítsa termékpalettáját festékek széles választékával.

A REVCO Magyarország Kft. homlokzati színező vakolatokkal, kül- és beltéri festékekkel, alapozókkal, felületkezelő anyagokkal, hőszigetelő rendszerekkel, ragasztókkal, lazúrokkal és dekorációs adalékanyagokkal foglalkozik. A cég 26 éve van jelen a piacon, mely idő alatt meghatározó szereplővé vált. Forgalma elérte a 3,9 milliárd forintot és 35 alkalmazottat foglalkoztat.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy a REVCO csatlakozik a magyarországi Saint-Gobain családhoz. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy olyan termékeket gyártsunk, ami nagyobb hozzáadott értékkel rendelkezik, amelyek kényelmet és jó közérzetet biztosítanak az épülethasználóknak. Mindemelett a felvásárlás támogatja a fenntarthatósági terveinket a REVCO környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően.” – nyilatkozta Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary Kft. vezérigazgatója, aki a mai naptól ellátja a REVCO Magyarország ügyvezetői feladatait is.

“A REVCO filozófiája, hogy minél közelebb legyen az ügyfelekhez. Ezt elsősorban a kiváló minőségű, különböző megoldású termékekkel éri el, melyeket magasan képzett szakemberek ellenőriznek nap mint nap a laboratóriumban. Másodsorban annak köszönhető, hogy biztosítja felhasználóinak, hogy a termékek néhány órán belül, vagy akár hamarabb is a felhasználás helyére kerüljenek. Az ügyfeleknek egy 588 színből álló színkártyát adunk. “We colour your world” mondja a szlogen és én hiszem, hogy a REVCO kiszínezi a jövőt a Saint-Gobain család tagjaként.” – tette hozzá Fons de Weert, a REVCO Magyarország Kft. korábbi megbízott ügyvezető igazgatója.

A Saint-Gobain Hungary Kft. jelenleg több mint 300 főt foglalkoztat Magyarországon, és megoldások és rendszerek teljes választékát kínálja – habarcsok, szigetelések, gipszkartonok, akusztikus mennyezetek, csövek, szélvédők vagy épületüvegek alkotják a termékpalettát, valamint egy gipszkarton és egy habarcs gyárral rendelkezik.

 

Forrás: Saint-Gobain