Elindult a HUNGEXPO APP

736

A HUNGEXPO összes saját rendezvényén használható mobilapplikáció mind a látogatók, mind a kiállítók kényelmét szolgálja majd a jövőben.

Segítségével a látogatók kényelmesen és kedvezményesen vásárolhatják meg belépőjüket, kezelhetik regisztrációjukat és kapott e-ticketjüket, könnyebb lesz a helyszíni tájékozódás, előre kiválaszthatják kedvenc kiállítóikat, megtervezhetik látogatásukat, tájékozódhatnak a programokról.

A látogatói profil részt az őszi rendezvényeken már használhatják is látogatók.
Kiállítók számára pedig az online ügyintézéshez nyújt majd – hamarosan – könnyen kezelhető, mindig kéznél lévő felületet annak érdekében, hogy ezzel könnyebben és kényelmesebben tudják a HUNGEXPO szolgáltatásait igénybe venni.

A HUNGEXPO APP innen letölthető:

 

ŐSZI KIÁLLÍTÁSOKON MÁR KIPRÓBÁLHATÓ!

OTTHONDesign Ősz november 5-7.

November 5-7. között az OTTHONDesign Ősz – két év után újra – lehetőséget kínál az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére. A mintegy 60 kiállító újdonságai, innovatív megoldása mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, bemutatók várják majd a látogatókat. Az idei kiállítás már a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában várja az érdeklődőket.

Bővebb információ: osz.otthon-design.hu

AUTOMOTIVE Hungary november 16-18.

A kiállítás közel egy évtizede azzal a céllal jött létre, hogy a magyar és regionális járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással. Idén újra itt a lehetőség, hogy a járműgyártók és partnereik, a beszállítók és alvállalkozóik, a forgalmazók és szolgáltatók személyesen találkozhassanak, üzletet köthessenek.

Bővebb információ: automotivexpo.hu

 

Forrás: HUNGEXPO