R+T digital 2021

1152

Idén február 22 -25. között online platformon rendezik meg a világ vezető redőny, ajtó/kapu és napvédelmi rendszerek szakkiállítását Stuttgartban.

A nemzetközi vásárra január közepéig 25 országból 280 kiállító jelezte részvételi szándékát. A legtöbb kiállító Németországból (104), Olaszországból (53) és Kínából (24) érkezik.

R+T digital koncepció

A rendezvényt követő 356 napig elérhető online tartalmak három alappillérre épülnek:

I. R+T Innovációs Díj: ebben az évben is elismerik a kiállítók leginnovatívabb újdonságait, melynek a digitális kiállítói térben önálló csarnokot is szentelnek. A díjazottakról február 22-én döntenek, másnap bemutatásra kerülnek.

II. Kiállítói tér: a platformon 9 virtuális csarnok várja az érdeklődőket, az alábbi tematika szerint:

  1. Árnyékolók
  2. Outdoor
  3. Műszaki textíliák
  4. Külső napvédelem
  5. Belső napvédelem
  6. Épületautomatizálás
  7. Kapuk/ajtók
  8. Meghajtások
  9. Innovációk

III. Kísérő programok (Kiállítói fórum + Konferencia tér): R+T Innovációs Díj nyerteseinek bemutatása, Ajtó/Kapu Fórum, Smart Home Fórum, Archikon 2021, kiállítói fórumok, termékbemutatók

Áttekinthető platform

A Messe Stuttgart egy jól áttekinthető online platformot hozott létre. A látogatók egy vásári előcsarnokba érve számos lehetőség közül választhatnak (lásd a mellékelt ábrán). Innen tovább lépve is egy jól követhető struktúrát követ. Például a kiállítói térbe lépve megjelenik a 9 tematikus csarnok. Az egyes csarnokokba lépve pedig megjelenik a kiállítói térkép. A kiállító kiválasztását követően egy virtuális standhoz érkezünk, ahol számos funkció segítségével tájékozódhatunk (chat a kiállító képviselőjével, videós tartalom, termékleírások, cégbemutatás pl.)

 

További részletek, részletes program: www.messe-stuttgart.de/r-t-digital-2021/

 

 

Forrás: Messe Stuttgart