A Codic Hungary  jelentős, 11 300 négyzetméter irodaterületre szóló bérleti szerződés aláírásával zárta a 2019-es évet. A GreenCourt Office irodaház befejezésére 2022 elején kerül sor, azonban már a kivitelezés 7. hónapjában az irodaterületek 65%-a bérbeadásra került.

A bérlő, aki nemzetközi vezető szerepet tölt be az alkoholos italok piacán, 11 éves bérleti szerződést írt alá a GreenCourt irodaházban ezzel is kifejezve bizalmát a Codic iránt, aki mindig is elkötelezett volt a magas színvonalú, műszakilag előremutató megoldások mellett, megfelelve ezzel ügyfelei legkülönfélébb irodaigényeinek.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen jelentős, globális szinten elismert vállalat a GreenCourt Office irodaházat választotta. A legújabb fejlesztésünk minden kulcsfontosságú pontban megfelel az igényeiknek, beleértve a csendes, de kiváló lokációt, ami csupán egy lépésre található a Váci úttól és a metróállomástól; a modern és inspiráló munkakörnyezetet; a kertre néző privát teraszokat; széleskörű szolgáltatásokat és a fenntartható kialakítást. A Codic szorosan együttműködik a bérlő csapatával, hogy megteremtsék az egyedi igényeikhez igazított irodai környezetet, amely magába foglal egy külön földszinti lobbit, fitneszt és kávézót is.”- mondta Christophe Boving, a Codic Hungary ügyvezető igazgatója.

A GreenCourt Office irodaházban további 6 200 négyzetméter iroda és 1 000 négyzetméter kiskereskedelmi terület érhető el benne kávézóval, étteremmel és üzletekkel.

Az épület

A projekt a bruttó 20 200 négyzetméternyi bérbeadható területű GreenCourt Office irodaházat, és a két épületben összesen 275 lakást tartalmazó GreenCourt Residence-t foglalja magában. A GreenCourt Residence szinte teljes egészében értékesítésre került.

A GreenCourt Office egy prémium A+ kategóriás iroda komplexum, ami 2 300 négyzetméteres összefüggő, hatékony alaprajzi kialakítást kínál. Minden szinten az irodák saját terasszal rendelkeznek, kilátással a tágas belső zöld kertre. A DPi Design által tervezett közel zéró energiaigényű épület a BREEAM Excellent minősítést célozza meg. Az épület rugalmas és körültekintő tervezésének köszönhetően a bérlőnk számára lehetőség nyílt egy dedikált földszinti lobbi kialakítására is.

 

 

A Codic Hungary további fejlesztéseket tervez Budapesten mind a 13. kerületben, mind pedig a budai oldalon, a 2. kerületben.

A tárgyalások során a Colliers International és a Dentons Réczicza Ügyvédi Iroda képviselte a Codic Hungary-t, míg a bérlői oldalt a Jones Lang LaSalle és a CMS Budapest képviselte.

A Váci út és Dózsa György út kereszteződése egyre inkább igazi irodai központtá és a belvárosi irodapiac (CBD) meghosszabbításává válik a sok új irodafejlesztésnek köszönhetően. A GreenCourt Office irodaházat kiváló láthatóság, prémium lokáció, valamint a könnyű megközelíthetőség jellemzi, a villamos és trolibusz vonalak, valamint a 3-as metró is sétatávolságra találhatók. A bérlők tudják, hogyan lehet ezen szempontokat előnyükre fordítani, nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen izgalmas projektet képviselhetünk.” – mondta Tim Hulzebos, a Colliers International ügyvezető igazgatója.

A GreenCourt Office irodaház a Codic Hungary, a Pesti Házak Zrt és a Picton Group AG közös fejlesztése.

 

További információ: www.greencourtoffice.hu

 

 

Forrás: Colliers International