A magyar piacra újonnan bevezetett Teknikum TEK-SPACER™ betonacél távtartók gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a betonacél rögzítését, és a vasbeton szerkezet részévé válnak.

Költséghatékony megoldás

A Teknikum TEK-SPACER™ betonacél távtartó PE-HD műanyagból készül, ami alkalmas építőipari munkákra. A táv­tartó megkönnyíti a betonacél rögzítését.

Új termékek a magyar piacon

A termék három külön­böző formában kapható, lehetővé téve a gyors építkezést számos területen:

  • Falak
  • Szerkezetek
  • Utak
  • Hidak
  • Kerítések
  • Oszlopok
  • Tartók és többféle felhasználás

Hét magasságban kapható

A távtartó hét különböző magasságban (20–50 mm) érhető el. Minden méret biztonságos lábon áll és gyors rögzítést tesz lehe­tővé az innovatív kialakításnak köszönhetően. Az éles lábú vál­tozat optimális falelemekhez és minimálisra csökkenti a lábnyo­mokat.

Gyors szállítás közvetlenül a gyártótól

A termékek Magyarországon, Jászladányban készülnek. A Teknikum Kft. közel 30 éve foglalkozik műszaki műanyag- és gumifröccsöntéssel, valamint műszakihab-feldolgozással.

Egyedi polimer termékek gyártása

Boldizsár Ádám értékesítési vezető a Teknikum csapatának bevo­násával segíti az ügyfeleket, hogy minden feladathoz megtalálják a megfelelő megoldást.

Műanyag részlegünk a fröccsöntés, az extrudálás és a 2D/3D vágási technikák alkalmazásával ügyfélspecifikus, egyedi ter­mékeket gyárt. Nyersanyagválasztékunk felöleli a hőre lágyuló műanyagok összes főbb típusát, és bizonyos műszaki műanyago­kat, mint például POM, PA és PA üvegszálas keverékek. Emellett csúcstechnológiás szerszámüzemünk öntőformákat gyárt és tart karban az ügyfelek projektjeinek igényei szerint” – mondja Bol­dizsár Ádám.

„Lehet, hogy egyes termékeink nagyon kisméretűek, de itt Jászla­dányban a berendezéseink nagyméretű, akár 2000 köbcentiméter térfogatú, maximum 4 kg tömegű műanyag termékek készítését is lehetővé teszik” – teszi hozzá az értékesítési vezető.

Teknikum CARBON™ gumitömlők beton kezeléséhez

Már hazánkban is kaphatók a beton kezeléséhez használható Teknikum CARBON™ gumitömlők, melyek nedves és szá­raz betonhoz, valamint egyéb építőanyagoknál is alkalmazhatók. Kopás-, olaj- és vegyszerállóságuk révén különösen jól használha­tók extrém körülmények között.

A Teknikum az európai ipari ügyfelek megbízható beszállítója.
Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet!

További információk:
https://teknikum.com/hu/tek-spacer
sales.hu@teknikum.com