Előregyártott elemek és egyedi tervek

A Xella Magyarország Kft. immáron több mint 30 éve működő Ytong Falazóelemgyárában, nem csupán téglát állítanak elő, hanem olyan teljes körű hatékony és innovatív építési megoldásokat kínálnak, amelyek már évtizedek óta formálják a hazai építőipari piacot.

A vállalat fejlesztéseinek hátterében az állandóan változó vevői igényeknek való folyamatos megfelelés áll, olyan műszaki megoldásokat kínálva, amire minden kivi­telező és tervező támaszkodhat, miközben azt is számításba veszi, hogy termékeivel már most biztonságot nyújt a jövő generá­cióinak is.

Ytong lépcsőelemek

Ha egy családi házat kétszintesre tervez­tek, akkor az Ytong lépcsőelemeket is érdemes számításba venni, melyek alkal­mazása magasabb szintre emeli a kivitelezés minőségét.

Miért érdemes ezt az előregyártott innova­tív műszaki megoldást választani?
  1. Gyors és egyszerű beépítés: az Ytong lépcsőelemek kivitelezése gyors és egyszerű, beépítése során értékes idő és munkaerő spórolható meg. A kész lépcsőre nem kell hosszú napokig várni!
  2. Nem igényel zsaluzást és ideiglenes alátámasztást: a hagyományos lépcsők építése gyakran zsaluzást és ideiglenes alátámasztást igé­nyel, ami bonyolult és hosszadalmas fel­adat. Az Ytong lépcsőelemek beépítésével ez a lépés kihagyható.
  3. Változatos kialakítás, egyedi tervek alapján: az Ytong lépcsőelemek változatos és krea­tív kialakításban érhetők el, egyedi tervek alapján szinte minden megvalósítható. Így garantáltan olyan lépcső készül, ami töké­letesen illeszkedik az adott térhez és igé­nyekhez.
  4. Előregyártott, méretpontos elemek: az előre legyártott, méretpontos elemek minden egyes darabja pontosan illeszkedik egymáshoz. Ily módon növelhető az építési folyamat hatékonysága és minősége.
  5. Azonnal terhelhető: az elkészített Ytong lépcső azonnal ter­helhető, tehát az építést követően gyorsan igénybe vehető az új lépcső által nyújtott kényelem és funkcionalitás.

Kiváló választás

Ez a lépcsőmegoldás abban az esetben is rengeteg előnyt rejt magában, ha egy már meglévő családi ház bővítésével, tetőtér-beépítésével szeretnénk a későbbiekben az életterünket növelni. Tisztább, egysze­rűbb, praktikusabb az utólagos kivitele­zés, hiszen a beépítéssel járó fennakadás kisebb, és az otthoni létet sem zavarja. Az Ytong lépcső kiváló választás minden olyan projekt esetén, ahol gyors, megbíz­ható és változatos szerkezetre van szükség.

Látogasson el weboldalunkra, és nézze meg mintaterveinket a melléjük rendelt árkalkulációkkal, vagy hívjon fel minket szakmai konzultációért.

https://www.xella.hu/hu_HU/Lepcso