Nemzetközi online esemény: az építészet, a design és a komfortérzet összefüggései

274

„Design Empowering Spaces: Live & Work Better”

A Knauf Ceiling Solutions nemzetközi online esemény keretei között vizsgálja a kérdést, hogy a különböző anyagok és az építészeti tervezés hogyan befolyásolhatja pozitívan az épület lakóinak, használóinak közérzetét. A rendezvényhez mindenkinek érdemes csatlakoznia, aki érdeklődik a ma kifejezetten népszerű téma, a munkavállalói wellbeing megvalósításának épületszerkezeti aspektusai iránt.

A „Design Empowering Spaces: Live & Work Better” címmel szeptember 21-én, 11.00-kor kezdődő nemzetközi esemény angol nyelvű előadásai a komfortérzet jótékony hatásait vizsgálják, kifejezetten azokra a terekre fókuszálva, ahol dolgozunk, gyógyulunk, vagy a gyerekeink játszanak. A bevezető előadást Ksenija Smoje, belsőépítész, a Brit Belsőépítészeti Akadémia oktatója tartja, majd a Knauf Ceiling Solutions globális termékmenedzserei és műszaki szakértői osztják meg a tapasztalataikat a hallgatósággal.

Az előadások áttekintik, hogy az átgondolt tervezés és az anyagok körültekintő kiválasztása, a teljesítmény és az esztétika ötvözése hogyan javíthatja az épületek használóinak általános hangulatát, a közérzetét, a jólétét és a teljesítményét, és hogyan járulhat hozzá láthatatlanul a mindennapjainak jobbá tételéhez.

A részvétel ingyenes, amelyre itt lehet regisztrálni:
DESIGN EMPOWERING SPACES (knauf.com)