Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA 2020-ban április 1-5. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: bemutatja az iparág újdonságait, előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. A kiállítók számára kiváló lehetőség újdonságaik bemutatására, koncentrált találkozásra a szakemberekkel és egyúttal a végfelhasználói igényel közvetlen felmérésére is.

2020-ban a csokor fókuszában az alábbi témák állnak:

  • KORSZERŰ ÉPÍTŐIPAR
  • INNOVÁCIÓ
  • ENERGIAHATÉKONYSÁG
  • DIGITALIZÁCIÓ
  • FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

Kiállítóként a cégek számára a leghatékonyabb marketing eszköz lehet a CONSTRUMA, hogy rövid idő alatt közel 50.000 embert elérve mutassák be újdonságaikat, legkorszerűbb termékeiket, az iparág jövőjét meghatározó megoldásaikat.

Kiállítói oldalról már most élénk az érdeklődés a 2020-as CONSTRUMA iránt, eddig a kiállítási terület közel 40%-a elkelt már.

Érdemes időben jelentkezni, kihasználni a kedvezményt és még biztosítani a helyet a jövő évi rendezvényre.

Jelentkezési ív IDE KATTINTVA érhető el.

 

A kiállítási csokorról részletes információ: construma.hu