2019. április 23., kedd

 

Mateco-Hungary Kft. néven folytatja a 20 éves Gépbér-Hungária

Mateco1A gépek bérbeadásában itthon piacvezető Gépbér-Hungária Kft. (a belga Mateco Csoport tagja) április 1-jével Mateco-Hungary néven folytatja tovább tevékenységét. Az egységes márkanév használatát a Gépbér új csarnokában tartott exkluzív eseményen jelentette be a két cég vezetősége.

A Gépbér-Hungária Kft. szigetszentmiklósi telephelye adott otthont március 29-én annak a különleges eseménynek, melynek három apropója is volt: 20 éves lett a cég, új csarnokot adtak át és a vállalat, illeszkedve a csoportszintű stratégiához, felvette a Mateco nevet. A rendezvényen jelen voltak a Gépbér-Hungária kollégái, partnerei, valamint a Mateco Holding vezetősége is.

A tavalyi évben a Gépbér flottája átlépte az ezres gépszámot, így jelentősen megnövekedett a gépek tárolási helyigénye. Ezt biztosítandó épült fel az új csarnok, melynek fő funkciója a gépek és tartozékaik tárolása, elektromos gépek töltése, valamint kialakításra került benne egy oktatóterem is, ahol OKJ-s gépkezelői képzéseket tartanak majd.

Mateco4A csarnokot ünnepélyes szalagvágással avatta fel Farkas Csaba, a Mateco-Hungary Kft. ügyvezetője, valamint a Mateco Holding vezérigazgatója, Armin Rappen. „A Gépbér központi értékei mindig is a tudás, a szolgáltatás minősége, a kiszámíthatóság és az emberközpontúság voltak. A vezetőség minden döntése a hosszú távon fenntartható fejlődésre és az eredményes gazdálkodás irányult. Nem lesz ez másképp a névváltozás után sem, hiszen megtaláltuk az ideális partnert, akivel együtt stabil, fenntartható, folyamatos fejlődésre képes jövőt építhetünk." – emelte ki Farkas Csaba.

A Mateco Holding flottáját világszerte több mint 30 ezer bérelhető gép alkotja. Az Európában több mint 60 saját telephellyel és a világon több mint 80 partnerrel rendelkező cég célja, hogy a legmodernebb emelési technológiákat biztosítsák ügyfeleik számára. Az egyesülésnek köszönhetően a cégcsoport még több projekt megvalósításában vehet részt, még nagyobb sikereket érhet el. Ezt a cégcsoport vezérigazgatója, Armin Rappen is hangsúlyozta köszöntő beszédében.

Mateco2Mateco3

A hazai flottában 56 m a legnagyobb elérhető magasság a csuklós teleszkópos emelő segítségével, de a cégcsoporton belül rendelkezésre áll olyan teleszkópos személyemelő, amely 100 m-es magasságot is képes elérni. Ha az összes emelőgépet egymás tetejére állítanánk – átlagos emelési magassággal számolva –, 33 Mount Everest magasságig jutnánk. Nincs a világon olyan cég jelenleg, amely magasabbra emelkedne.

 

 

Forrás: CME Hungary Kft.

 

 

Eseménynaptár

április 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web