A tervezett határidő előtt nyitotta meg nyugat-magyarországi régióközpontját a Mateco-Hungary Győrben. Az 1,2 milliárd forintot meghaladó beruházással a cég győri telephelyét több mint 300 magasépítési emelő és rakodó gép bérbeadására, értékesítésére és szervizelésére tette alkalmassá. A világjárvány okozta általános gazdasági lassulás nem állította meg a cég dinamikus fejlődését és expanziós stratégiáját, így a munkahelyteremtéssel is együtt járó fejlesztés a várnál gyorsabban készült el. A kapacitásbővítés célja a Mateco-Hungary piaci szerepének erősítése a magyar és a regionális piacon.

Több mint 1000 négyzetméterrel bővítette a Mateco-Hungary nyugat-magyarországi régióközpontját a Győri Nemzetközi Ipari Parkban. A beruházást a vállalat folyamatos, dinamikus fejlődése tette indokolttá. A magasépítéshez használt önjáró szerelő munkaállványok, oszlopos munkaállványok, targoncák, multifunkciós homlokrakodók bérbeadásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozó vállalkozás célja a megnövekedett igények nemzetközi szintű kiszolgálása, amely immár egy teljesen modern, multifunkcionális régióközpontból valósulhat meg.

A Mateco-Hungary Kft. harmadik saját építésű telephelye alkalmas több mint 300 gép bérbeadására, szervizelésére és értékesítésére egyaránt. A létesítmény részét képezi egy 3 szintes irodai blokk, több mint 1000 négyzetméter alapterületű daruzott műhely, géptároló csarnok, gépmosó és egyéb raktárhelyiségek. A professzionális kiszolgálás mellett küldetésként tűzték ki a környezettudatos üzemeltetést, így az új épületben fokozott figyelmet kapott a megújuló energiák hasznosítása.

Az embert mindig örömmel tölti el az, ha a céljait a terveknek megfelelően, jól és kitűzött határidő előtt tudja megvalósítani. Még akkor is, ha közben sajnos korábban mindenki számára ismeretlen események lassítják a gazdasági folyamatokat. Fejlesztés és fejlődés. Ezek határozzák meg a Mateco-Hungary mindennapjait, és ezek teszik lehetővé azt, hogy a régióközpont partnereit még gyorsabban és komplexebben tudja kiszolgálni. Bízunk a magyar gazdaságban, és a jövőbe fektetünk, mert hiszünk abban, hogy a partnereinkkel kialakított kölcsönös bizalomra épülő üzleti kapcsolatokat egy nemzetközi színvonalú telephellyel és stabil kapacitással tudjuk tovább építeni.” mondta Farkas Csaba, a Mateco-Hungary Kft. alapító-ügyvezető igazgatója.

 

További információ: www.mateco-hungary.hu