2019. március 21., csütörtök

 

 

Tesztelje a Guardian Glass új Termékkeresőjét

GRDPR164a-wA Guardian Glass online Termékkeresője segítségével bármilyen felhasználási célra, megjelenésre vagy teljesítőképességre vonatkozó igény esetén gyorsan megtalálható a megfelelő Guardian Glass üveg.

A Guardian Glass Termékkereső intuitív keresési, válogatási és szűrési opcióinak használatával az üvegfeldolgozók, építészek, tervezők és üveghomlokzati rendszerek kivitelezői csupán néhány kattintással megtalálhatják projektjükhöz legmegfelelőbb üvegezési megoldást. Az online felület felhasználói gyorsan tájékozódhatnak a Guardian Glass termékek esztétikai és funkcionális lehetőségeit illetően, miközben azt is szem előtt tarthatják, hogy választásuk összhangban legyen olyan fontos projekt jellemzőkkel is, mint az épület energiafelhasználásra és természetes megvilágításra vonatkozó követelményei.

 

Az online kereső lehetővé teszi, hogy a felhasználók név alapján keressenek rá konkrét Guardian Glass termékekre, vagy keresésüket a projekt, illetve a keresett termék tulajdonságainak széles skálája szerint szűrjék, pl. homlokzattípus, az üvegegység szerkezete, fényáteresztés, naptényező, szín, külső visszaverődés.

Amikor a felhasználók ezen tulajdonságok szerint szűkítik a keresést, a képernyőn megjelenik a keresési feltételeknek megfelelő termékek listája, amely jól áttekinthető, és részletes műszaki adatokat is tartalmaz. Ezek a termékek gyorsan összehasonlíthatók a fent felsorolt kritériumok alapján, de akár más műszaki részletek szerint is összevethetők, mint például naptényező, U-érték, árnyékolási együttható és belső visszaverődés.

A keresésnek ezen a pontján a felhasználók további, még az eddigieknél is több tulajdonság szerint kereshetnek a megjelenített termékek között, például megnézhetik, melyik termék hajlítható, melyikre vihető fel kerámia festékbevonat, illetve milyen illeszkedő parapet (mellvéd) üveget javasolt alkalmazni egy adott termékkel együtt.

A tulajdonságaik mentén ily módon leszűkített terméklistán szereplő termékek közül a felhasználók kiválaszthatják a saját projektjüknek legmegfelelőbb(ek)et, majd a kapott eredményt PDF formátumba exportálva megoszthatják munkatársaikkal.

A Guardian Glass Termékkereső a www.guardian-possibilities.com, vagy a https://specify-guardian-possibilities.com oldalakról érhető el.

 

A Guardian Glass bemutatja legújabb fejlesztéseit, többek között egy új dinamikus árnyékolási megoldást a 2019. január 14-19. között megrendezésre kerülő BAU kiállításon Münchenben, Németországban, a C3 csarnok 308-as standján. További információért, illetve a szakértőinkkel a rendezvény alatt történő találkozási lehetőségekért látogasson el a www.guardianatbau.com oldalra.

 

További információért keresse fel a www.guardianglass.com weboldalt. Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot a Guardian magyarországi képviseletével: Németh Árpád András, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , tel.: (+36-30) 479-1828

 

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban, köztük Magyarországon, Orosházán, 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass float- és feldolgozott üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Science & Technology Center folyamatosan dolgozik a legmodernebb technológiákat felhasználó új üvegtermékek és megoldások kifejlesztésén.

 

 

Forrás: Build-Communication Kft.

 

 

Eseménynaptár

Március 2019
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web