Újabb arany szobrot kapott a GEALAN BIM-megoldása!

993

Az elmúlt 2 év első helyezései után a GEALAN újfent meggyőző teljesítményt nyújtott épületinformációs modellezésével, azaz BIM-megoldásaival a műszaki támogató eszközöket értékelő rangos zsűri előtt.

A Heinze által alapított ARCHITECTS’ DARLING®-díj építész zsűrije ismét – immáron harmadszorra – a GEALAN digitális tervezői csomagjának ítélte a legmagasabb pontszámot a német építőiparon belül. Özkan Arslan, a GEALAN digitális tervezésért felelős vezetője, aki a díjat átvette nyilatkozatában elmondta, hogy a csapat elkötelezettsége és kreativitása nap mint nap hozzájárul ahhoz, hogy újabb eszközökkel kerülhessenek bővítésre a cég digitális fejlesztései.

Özkan Arslan, a GEALAN digitális tervezésért felelős vezetője örömmel vette át a harmadik egymást követő ARCHITECTS’ DARLING® Gold Award díjat a legjobb BIM-megoldásért. „Az innováció keresése vállalatvezetésünk alapelvei közé tartozik, amely ösztönzően hat a fejlődésre. Ez adja a lendületet, hogy mindig új lehetőségeket fedezzünk fel.” – tette hozzá Özkan Arslan.

A 3D-s nyílászáró-modellezés segítségével a termékek valósághű szimulációját hozhatják létre a tervezők és építészek. A tervezéshez részletes külső és belső nézet készíthető, illetve a projektek műszaki megvalósíthatósága is egyszerűbb módon felmérhető. Az épületmodellező megoldás kiegészítéseként a projektstruktúrát a közelmúltban integrálták az új arculattal és egy felhasználóbarátabb kezelőfelülettel fejlesztett 3.0-as verziójú tervezőszoftverükbe. Ez utóbbi fejlesztés további nagy előnye, hogy megkönnyíti az adatok cseréjét és értelmezését a felhasználók, tehát a tervezők és kivitelezők között.

 

A linkre kattintva részletesebben is olvashat a GEALAN digitális rendszereiről és tervezést segítő megoldásairól: Gealan – BIM megoldások