Októberben tartják a következő müncheni bauma kiállítást

1496

A háromévente megrendezett müncheni bauma kiállításon a legújabb építőipari és építőanyag-gyártó gépek láthatók. A 2022. október 24-30. közötti vásárhét összefogja a szektor összes meghatározó szereplőjét, és  több mint félmillió iparági szakembert vár.

A mintegy 614 000 négyzetméteres kiállítási területen a bauma ismét lehetőséget biztosít a résztvevőknek termékeik, szolgáltatásaik bemutatásához, valamint az üzletkötésekhez, kapcsolatépítésekhez. A 2022-es nagyszabású németországi kiállítást eredetileg 2022 áprilisára tervezték, de elhalasztották 2022. október 24-30-ára. A rendezvény erre a hétre egy helyre összpontosítja a teljes iparágat. Átfogó kínálattal várja a látogatókat az építőipari és építőanyag-gyártó gépek, bányászati gépek, építőipari járművek és berendezések területén. A résztvevők itt megtalálják a számukra szükséges megoldásokat, és lehetőséget kínál a kiállítóknak, hogy új ügyfelekkel léphessenek kapcsolatba, kulcsfontosságú üzleteket köthessenek.
A vásár a marketing- és hálózatépítési lehetőségek mellett a valóság élményét kínálja a jövő építkezésének a bauma Virtual” területén,  míg a „bauma Forum” nemzetközi előadásai és beszélgetései a legújabb termékinnovációkba és piaci trendekbe nyújtanak majd betekintést.

Legfrissebb, aktuális információ: https://bauma.de/de/
Képviselet: Promo Kft., www.munchenivasar.hu, messemunchen@promo.hu