Az AXIÁL Kft., mint az egyik vezető hazai mezőgazdasági- és építőiparigép-forgalmazó 2021 őszével megkezdte a JEKKO minidaru-gyártó cég termékeinek forgalmazását.

A JEKKO, több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik az emelő- és rakodási ágazatban. Székhelyén, Olaszország Treviso tartományában, egy ipari parkban foglal el 17 ezer négyzetmétert, amelyből hétezer fedett terület.

Mini daru, Forrás: JEKKO

A JEKKO úgy tervezi a termékeit, hogy megfeleljenek ügyfeleik egyedi követelményeinek, és szűk helyeken is beváljanak. Kompakt méretük, modelltől függően, lehetővé teszi áthaladásukat normál vagy dupla ajtón. Szerény súlyuk és karcsú méretük azonban nem korlátozza emelőkapacitásukat és munkaterületüket, ami jelentős működési előny mind épületen belül, mind szabadban.

Az olasz gyártó dízelmotoros, akkumulátoros-villanymotoros modellek teljes sorát kínálja, valamint a tartozékok széles választékát, beleértve a kampós vagy hidraulikus csörlőket, csöveket és gerendákat megragadó manipulátorokat, üvegtáblák vákuumos emelőit, illetve személyemelő kosarakat. Minden eszköz teljes mértékben összehangolt az alapgép funkcióival és biztonsági berendezéseivel.

A JEKKO termékválasztéka öt fő családot foglal magában:

  1. Mini daruk vagy mini pókdaruk
  2. Mini emelők
  3. Teleszkópos lánctalpas daru
  4. Csuklós gumihevederes pókdaru
  5. Vákuumos üvegmegfogó és manipulátorok
Mini emelő, Forrás: JEKKO

A JEKKO célja, hogy az ügyfél elégedett legyen a kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló szoros kapcsolattal, igényeinek meghallgatásától a megbízható, biztonságos, innovatív és kiváló minőségű termék leszállításáig.

Leginkább a magasépítés területén tevékenykedő építési vállalkozások számára ajánljuk a JEKKO termékeket. A legkisebb modell a négy méteres emelési magassággal rendelkező MPK06 miniemelő, a legnagyobb pedig a 34,5 méter magas emelési magasságú JF990 csuklós gumihevederes pókdaru. Korábban nem volt ilyen termék az AXIÁL palettáján, de jól kiegészíti meglévő termékportfóliónkat. A termékkör felelőse Bakity Péter termékmenedzser, az alkatrészek beszerzése Rodák Zoltán termékmenedzserhez tartozik, a gépek szervizmérnöki teendőit pedig Sziládi Dávid fogja ellátni. Természetesen munkájukat számos üzletkötő és szerelő is segíti, forduljanak mindannyiukhoz bizalommal!” – mondta Kövecs Bálint, Építő- és anyagmozgatógép-üzletág igazgató.

Vákuumos üvegmegfogó, Forrás: JEKKO

További információ: https://www.axial.hu/gepek/epitoipari-gepek/jekko

 

Forrás: Axiál