2022 nyarán rendezik a wire és Tube szakvásárokat

589

A 2022. június 20-24-ig áthelyezett vásáridőpont a lehető legnagyobb fokú tervezhetőséggel kecsegteti a kiállítókat, és jóval kedvezőbb utazási feltételeket kínál a szerte a világból érkező szakmai látogatóknak. Vezető szakvásáruk négy éves nélkülözését követően a szakmabeliek végre megint személyesen és élőben találkozhatnak Düsseldorfban, hogy eszmét cserélhessenek a huzal-, kábel- és csőipar újdonságairól.

Számtalan innovációt vonultatnak fel a düsseldorfi vásárközpontban. A kínálatban megtalálhatók a rögzítőelemek és rugók világát képviselő végtermékek éppúgy, mint az ecoMetals kampány, mely egy vezetett túra a gyártásukban a fenntarthatóságnak, az energiahatékonyságnak és az erőforrások kíméletes felhasználásának kiemelt figyelmet szentelő kiállítók – mint például az AMPCO METAL Deutschland GmbH, az ARCELOR MITTAL COMMERCIAL SECTIONS S.A., a Georgsmarienhütte GmbH, a Klöckner & Co SE és az SMS group GmbH – bemutatására. Emellett az egyes iparágak kiemelt szakértőinek vitaindító előadásait kínáló szakmai találkozók teszik teljessé a programot.

A huzal-, kábel- és csőipar világviszonylatban is kihagyhatatlan seregszemléjén júniusban bemutatott új gépekkel és berendezésekkel a kiállítók fokozott hangsúlyt fektetnek az elektromobilitás, a digitalizáció és az ipar 4.0 fenntartható megoldásaira. A 13 vásárcsarnok átfogó kínálatát a huzal-, kábel- és csőgyártáshoz kapcsolódó ötletekkel és együttműködési lehetőségekkel teszik teljessé a rendhagyó ötletekkel induló startup-vállalatok.

A wire és a Tube látogatóinak szintén hasznos és előnyös, hogy a seregszemlét részben a fémmegmunkálási technológiák vezető nemzetközi szakvásárával, a METAV-val egy időben rendezik.

A wire és a Tube hagyományosan a legnagyobb nemzetközi részvétellel büszkélkedő szakvásárok közé tartozik a Messe Düsseldorf kínálatában. A kiállítók több mint kétharmada Németországon kívülről érkezik – a megelőző, 2018-as szakvásáron 67 ország kiállítója mutatkozott be. A düsseldorfi vásárközpontban csúcsidőkben több mint 130 ország szakmai látogatói találkoznak és tájékozódnak.

A 2022 júniusában érvényes, a düsseldorfi vásárközpont biztonságos higiéniai és fertőzésvédelmi koncepciójához kapcsolódó szabályokat bármikor le lehet tölteni az alábbi címen: https://www.wire.de/de/Besucher/Hygienekonzept_PROTaction_1.

Naprakész információk, iparági és vállalati hírek a www.wire.de és a www.Tube.de honlapokon érhetők el.

További információk kérhető a düsseldorfi vásárközpont magyarországi képviseletétől: BD-Expo Kft., Máté Szilvia
e-mail: office@bdexpo.hu