A wire/Tube 2020 szakvásár megrendezését egy későbbi időpontra halasztják

213

A Messe Düsseldorf GmbH a wire/Tube 2020 szakvásár megrendezését egy későbbi időpontra halasztja el.

Valamennyi érintett partnerrel történő egyeztetést követően, rövid időn belül sor fog kerülni egy későbbi, a tervezés biztonságát garantáló, alternatív vásári időpont meghatározására.

Ezzel követik a szövetségi kormány krízisstábjának azon ajánlását, amit a Robert-Koch-Institut által meghatározott, nagyszabású tömegrendezvényeket érintő rizikófaktor figyelembevételével fogalmazott meg. Ezt az ajánlást figyelembe véve, valamint a fertőzöttek számának egyidejű, Európára is kiterjedő, nagymértékű növekedésére tekintettel, a Messe Düsseldorf számára egyértelmű volt a helyzet újraértékelése.

A kialakult helyzetet bonyolítja a szakvásár kiállítóinak és látogatóinak elbizonytalanodása a részvételt illetően, valamint – elsősorban a külföldi partnereiket érintő – utazási komplikációk felmerülése is.

Ügyfeleink, partnereink és dolgozóink bíznak bennünk. Ez a bizalom túlmutat a düsseldorfi nagyszabású nemzetközi rendezvények professzionális és sikeres lebonyolításán. Ezt a bizalmat akkor is érezniük kell irántunk, amikor az Önök biztonsága érdekében, kritikus döntés meghozatalára kényszerülünk” – hangsúlyozta Werner M. Dornscheidt, a Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója.

Ez a döntés valamennyi résztvevő számára nehézségeket jelent. Azonban az időszerű halasztás úgy a Messe Düsseldorf, mint ügyfelei számára – az egyre dinamikusabb fejlődés szempontjából – kötelező érvényű” – nyilatkozta Thomas Geisel, Düsseldorf város főpolgármestere, a Messe Düsseldorf GmbH felügyelő bizottságának elnöke.

 

További felvilágosítás:
a wire/Tube magyarországi képviselete: BD-EXPO Kft., Máté Szilvia képviseletvezető, tel.: (+36-1) 346-0273; e-mail: office@bdexpo.hu 
www.wire.de

www.tube-tradefair.com

 

 

Forrás: BD-EXPO Kft.