Gyárlátogatás a Leier győri üzemében

  368

  Időpont
  Időpont(ok) - 2020/09/22
  08:15 - 15:00

  Kategóriák


  Busz indul: 2020. szeptember 22. 8:15-kor, Budapest Kelenföldről

  Utazás: egyénileg vagy a szervezők által biztosított busszal

  A Budapestről induló kirándulás során a résztvevő szakemberek az utazás közben elméleti információkkal gazdagodhatnak az előregyártott fal- és födémelemek előnyeiről és felhasználhatóságáról. Az általános felhasználás mellett mára az olyan speciális, tervezői-, tartószerkezeti munkát, de akár a gépészeti kialakítást segítő műszaki lehetőségek is napirendre kerülnek, mint egy liftakna, erkélyelem, vagy a klímafödém tervezése és kivitelezése. Az előregyártásban rejlő lehetőségek sokszínűsége mellett arra is választ kaphatunk, hogyan jelenthet ez a technológia egyfajta megoldás a munkaerőhiányra.

  Tervezett program

  8:00 -8:15 Regisztráció és indulás Győrbe Budapest Kelenföldről, a szervezők által biztosított busszal, ahová a program után visszaérkezünk

  Buszon elhangzó előadások

  9:00 – 9:30 Az előregyártott elemek előnyei, műszaki megoldásai és az építőiparban tapasztalható munkaerőhiányra adott válaszai, valamint olyan speciális felhasználási területek, mint klímafödém, liftakna vagy erkélyelem – tervezői és tartószerkezeti kérdések.

  9:30 – 10:00 Az előregyártott elemekkel történő kivitelezés hibáinak elkerülése.

  10:15 – 12:15 Gyárlátogatás – az előregyártott elemek tervezési folyamata, gyártása, kivitelezése gyakorlati bemutatóval három csoportban: tervezőirodában, a gyárban és a gyár mellett kialakított gyakorlati bemutató területen kis csoportokban.

  12:15 – 13:00 Szakmai konzultáció

  13:00 – Utazás Budapestre közben szendvicsebéd.

  Várható érkezés legkésőbb 15.00 óra.

  Részvételi díj 

  A rendezvényen részt venni csak előzetes regisztrálás és előre utalás esetén lehetséges, hiszen csak így tudjuk biztosítani az ülőhelyet a buszon. A részvételi bruttó 3500 Ft, amelyet előreutalással szükséges rendezni. A díj tartalmazza a napi ellátás díját is.

  A részvételi díjat a Build-Communication Kft. K&H Bank Zrt-nél vezetett 10401093-50514853-48531000 bankszámlaszámra a rendezvényt megelőző napig kell átutalni. A rendezvényt megelőző napon történő utalás esetén a szervezők kérik, hogy vigyék magukkal az átutalási bizonylatot! A befizetett összegről a számlát a résztvevőknek a rendezvény napján, a helyszínen adjuk át.

  A vírusveszélyre tekintettel a buszban biztosítjuk a távolságtartás lehetőségét, így a férőhelyek maximuma 35 fő. Biztosítsa helyét mihamarabb, amennyiben szervezett módon kíván a programon részt venni.

   

  Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/1OjDUlGIrgaDE-Ll0sUHfpQiTClyYZ0QcTth2P5CGzh0/edit?usp=sharing

   

   

  Forrás: Build-Communication Kft.