Elegant: stílus és funkcionalitás egyben

A Deceuninck profilrendszerében nemsokára elérhetővé válik a ThermoFibra technológia, amelynek köszönhetően még alacsonyabb hőátbocsátás érhető el. Az innováció remekül kiegészíti a dizájndíjas profilrendszer kiemelkedő funkcionalitását.

LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Az Elegant profilrendszer, amely elegáns és minimalista megjelenésével elnyerte a Német Dizájn Díj különdíját és a Red Dot Dizájndíjat is, összesen 50 különféle dekorfóliával választható. A széles kínálatban egyaránt megtalálhatók a klasszikusabb megjelenéshez a faerezetminták, míg a trendkövetőknek extravagáns, vörös vagy antracit színben pompázó ablakok, a futurisztikus épületekhez pedig alumíniumborítás, illetve fémszemcsékkel gazdagított fólia is elérhető.

BÁRMILYEN MÉRETHEZ ALKALMAS

Az Elegant profiloknak köszönhetően akár az átlagosnál nagyobb – 2,5 méteres szárnyakkal rendelkező – ablakkialakításokban is gondolkodhatunk. Az üvegtáblát ugyanis speciális ragasztóval, ún. nedves ragasztással rögzítjük a profilba. A tok- és a szárnyprofilokhoz ráadásul hagyományos acélmerevítők és szabványos vasalatok egyaránt használhatók.

PASSZÍV HÁZHOZ IS MEGFELELŐ SZIGETELÉS

A Deceuninck legfrissebb innovációja egy termomerevítős ablaktokkal kombinált, hosszú üvegszál-merevítésű ablakprofil technológia. A hamarosan elérhető ThermoFibra és a Forthex technológia ötvözése feleslegessé teszi az acélmerevítések használatát a profil belsejében, amely rendkívül stabil és alacsony hőátbocsátási tulajdonságai miatt – 0,88 W/m2K Uf-értékkel – passzívházakhoz is alkalmas. A megfelelő üveg használatával ráadásul az így kialakított ablak akár a passzívházakkal szemben támasztott szigetelési elvárásoknak is eleget tesz. Továbbá ezzel a megoldással a korábbinál kisebb súlyú, nagy méretű ablakok alakíthatók ki.

A profilrendszer a család nyugalmáról is hatékonyan gondoskodik, hiszen rendkívüli zajszigetelés (akár 5. zajvédelmi szint) és magas betörésvédelem (RC 2 osztály) is elérhető velük a megfelelő kialakítással.

 

Bővebb információ: https://elegant.deceuninck.com/hu/

 

Búcsi János,
a Deceuninck értékesítési menedzsere

 

 

Forrás: Morpho