Az M7 Tárnok Business Park látványterve

A járvány kapcsán jelentősen nőtt a kereskedelemben az internetes értékesítés aránya, egyre növekvő raktárigényt generálva a hazai logisztikai piacon. Mivel a változó igények gyors reakciókat kívánnak, a ConvergenCE egy olyan kész termékkel állt elő Tárnokon, ahol azonnal megkezdhető egy 8000 m2-es logisztikai csarnok kivitelezése.

Nemcsak jogerős építési engedéllyel rendelkezünk, hanem a fejlesztési terület lőszermentesítése és régészeti feltárása is lezajlott, hogy valóban azonnal megtörténhessen az első kapavágás”- nyilatkozta Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. – „Magyarországon a helyszín kiválasztása, akvizíciója, a terület közművesítése, egyéb infrastrukturális fejlesztése és az épület engedélyezési eljárása ma átlagosan 12-18 hónapot vesz igénybe, így igazi kuriózum egy olyan előkészített projekt, ahol ezek a vevő számára már nem jelentenek feladatot.

Az ipari, kereskedelmi, raktározási fejlesztésre alkalmas telek közvetlenül az M7 autópálya tárnoki csomópontjában található, az M0-s körgyűrűtől 6 kilométerre. Az autópályáról is jól látható terület kiváló kapcsolatot biztosít Magyarország autópálya hálózatához tehergépjárművek számára, közvetlen megközelítéssel mind Budapest, mind pedig Székesfehérvár irányába.

A telek alkalmas testreszabott igények szerint megépített tömegáru és áruelosztó raktárépületek, valamint könnyűipari csarnokok elhelyezésére, melyeket a tulajdonos szükség esetén kulcsrakészen ad át.

 

További információ: www.tarnoktelek.hu

 

 

Forrás: ConvergenCE

 

 

Avius banner