A DVM group alapító tagként csatlakozott a StudioAlliance-hez

857

Az integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó DVM group magyarországi alapító tagként csatlakozott a Studio Alliance nemzetközi szakmai szövetséghez, az irodai munkakörnyezet kialakításának tudásmegosztó szakértői csoportjához, akik Európa-szerte közös értékek és célok, valamint etikai meggyőződés mentén valósítják meg építészeti projektjeiket.

A DVM group hazánk legkomplexebb szolgáltatási palettával rendelkező építész és építőipari cége, 1995-ös alapítása óta a közép- és kelet-európai ingatlanszektor meghatározó szereplője. A nemzetközileg elismert, többszörösen díjnyertes mérnöki vállalat a szakmai kiválóságot képviseli sokrétű in-house szolgáltatási portfóliójának minden szegmensében, lefedve az építészeti tervezés, a design&build, a generálkivitelezés, a projektmenedzsment és fenntarthatósági tanácsadás szakterületeit.

Huszonöt éves piaci jelenlétünk alatt kivételes irodai, kiskereskedelmi, szállodai, ipari, lakóépületi, intézményi és egészségügyi projekteket valósítottunk meg minden jelentős üzleti szektort lefedő, globális ügyfélkörünk számára, így lehetőséget kaptunk a megmérettetésre a távközlés, informatika, bank és pénzügy, gyógyszeripar, autóipar, közlekedés, energiaügy, FMCG, számvitel és tanácsadás, valamint diplomácia területein egyaránt. Alapépületi és fit-out feladataink közös értékei a műszaki kiválóság, a fenntartható megoldásokra törekvés, az esztétikai kifinomultság, az ügyfélközpontú szemlélet, valamint a költség- és időhatékony projektmegvalósítás” – mutatott rá a DVM group működésének sarokpontjaira Massányi Tibor ügyvezető partner.

A tagvállalatok kiválasztásáért felelős Clive Lucking alapító kiemelte, hogy az európai szövetség magyarországi képviseletére miért a DVM groupot választották: „A Studio Alliance-t azért hívtuk életre, hogy a partnercégekkel közösen találjunk válaszokat a felgyorsuló globalizációs igényekre, valamint, hogy a befektetők és bérbeadók számára olyan helyi piaci ismeretet kínáljunk, amely kiegészül 24 országban több mint 5.000 épület tervezése és kivitelezése során szerzett tapasztalatunkkal. A Studio Alliance tagjainak fő szolgáltatásai közé tartozik a munkakörnyezet kialakításához kapcsolódó tanácsadás, az építészeti és belsőépítészeti tervezés, valamint a kereskedelmi irodák fit-out és bútorozási feladatai. Alapító tagjainkat – így a magyar piacon vezető szerepet betöltő munkahelyi szakértőt, a DVM group-ot is – gondos körültekintéssel választottuk ki, figyelembe véve a cég méreteit, bizonyítható piaci ismereteit és stabil üzleti jelenlétét, valamint a globális márkákkal és multinacionális vállalatokkal történő együttműködés terén szerzett tapasztalatait.

Sellyey Tamás, a DVM group operatív és értékesítési igazgatója nagy reményeket fűz a tagsághoz: „A DVM group örömmel vállal úttörő szerepet a hazai építőipari szolgáltatási piac különböző területein, többek között elsőként nyújtottunk Design&Build megoldásokat Magyarországon. Az elmúlt két és fél évtizedben az irodapiac hatalmas átalakuláson ment keresztül: új igényeket kell kiszolgálnunk és az új generációk által preferált munkakörnyezetben kell gondolkodnunk. Nagy örömmel csatlakozunk a Studio Alliance közösségéhez, amely Európa jelentős ingatlanpiacainak presztízscégeit és szakembereit foglalja magába, egyúttal várjuk, hogy tudásunkat és tapasztalatainkat egymással megosztva a legjobb munkahelyeket alakíthassuk ki ügyfeleink számára.

A Studio Alliance 11 üzleti tagból áll: az Area Europe az Egyesült Királyságban, az Alternativ Belgiumban, a CAPEXUS Csehországban, a CDB Franciaországban, a DIEM Törökországban, a Ditt Hollandiában, a DVM group Magyarországon, az IIS Space Írországban, az Il Prisma Olaszországban, a Morphoza Romániában, valamint a Reesco Lengyelországban.

 

További információ: www.dvmgroup.com

 

 

Forrás: DVM group