Gyárlátogatással egybekötött szakmai nap a Cleartex Kft-nél

457

2022 október 21-én megnyitja kapuit a épületbejáratokhoz telepített szennyfogó burkolatrendszerek gyártásával és telepítésével foglalkozó Cleartex Kft., bepillantást engedve gyáruk működésébe, valamint hasznos információkat adva termékeik tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával kapcsolatban.

A legtöbben bele sem gondolnak, milyen nagy szerepe van az épületek bejáratainál telepített szennyfogó burkolatoknak a létesítmények tisztaságvédelmében. Különösen igaz ez a nagy forgalmú épületekre, ahol a szennyfogó burkolatoknak naponta akár több száz cipőtalpról, kerekesszék, bőrönd, bevásárlókocsi stb. kerékről kell eltávolítania a koszt, sarat, egyéb szennyezőanyagokat és kórokozókat.

Megfelelően kiválasztott, tervezett és kivitelezett alumíniumsínes, műanyag vagy textil alapanyagú szennyfogó rendszerek alkalmazásával számottevően csökkenthetők a takarítási költségek, kevesebb lesz a takarításra fordított energia, a felhasznált tisztítószerek mennyisége és a szennyvíz-kibocsájtás, egyúttal növekszik a padlóburkolatok élettartama.

A 100%-ban magyar tulajdonú Cleartex Kft. közel 30 éve tervez, gyárt és telepít szennyfogó rendszereket, melynek folyamataiba avatják be az érdeklődőket az új gyártóbázisukon. A szakmai előadások során pedig építésztervező, kivitelező és létesítményüzemeltető szakemberek osztják meg tapasztalataikat.

Rendezvényen elsajátítható a zónaszemlélet, melynek alkalmazásával az épület adottságait és funkcióját figyelembe véve tervezhetők hatékony szennyfogó burkolatrendszerek, és melyek a rajtuk megtett pár lépés alatt a szennyeződések akár 96%-át képesek megkötni.

Tervezett program

Épülethez illeszkedő szennyfogó burkolatok tervezési szempontjai. A zónaszemlélet alkalmazása kültéri, köztes zónás és beltéri szennyfogó burkolatok esetén a hatékonyság maximalizálása érdekében.

  • Az új fejlesztésű AluTileMat® moduláris alumínium bejárati szőnyegrendszer bemutatása.
  • Kávészünet
  • A szennyfogók telepítésének gyakorlata, egy kivitelező tapasztalatai.
  • Az időszakos karbantartás és takarítás mesterfogásai és sajátosságai.
  • A bejárathoz telepített szennyfogó burkolatok megtérülése az üzemeltető szempontjából.
  • Ebéd
  • Gyárlátogatás, ahol megtekinthető, hogyan készülnek a szennyfogó megoldások.

Időpont: 2022. október 21. 9.00-14.00

Helyszín: Törökbálint, Hosszúrét u. 3. (Cleartex Kft.)
A helyszín autóval vagy budapesti Széll Kálmán térről induló, a Déli Pályaudvart is érintő BKK 140-es busszal közvetlenül elérhető.

A rendezvényen való részvétel ingyenes de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a linken lehet: https://cleartex.hu/szakmai-nap-2022-10-21/

További információ:
cleartex@cleartex.hu
+36 23 887 400
www.cleartex.hu