FELMÉRÉS! – Telephely bővítésre vagy kialakításra készül? Mi határozza meg a döntéseit?

1145

Milyen szempontok mentén hozzák meg döntéseiket azok a vállalkozások, ahol telephely létrehozása vagy annak fejlesztése válik aktuálissá? Mennyire fontos a költséghatékonyság, vagy mennyire a döntések része az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő „zöldebb” gondolkodás?

Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ az a felmérést, amelyre május 31-ig olyan szakemberek véleményét várják, akik telephely fejlesztéskét épület(ek) építését tervezik.

Az emelkedő alapanyag- és energiaköltségek, illetve a nehezen kiszámítható gazdasági változások határozottan megnehezítették a vállalati szféra építkezésekbe történő beruházási döntéseit. Az összeköltségek meghatározásának bizonytalanságával párhuzamosan ugyanakkor megjelentek az energiahatékony, erőforrás-takarékos, időtálló megoldások iránti igények.

De létezik-e gazdaságilag hatékony, akár környezetkímélő épület-megoldás? Mi számít olcsónak, egyáltalán mennyire meghatározó tényező a költség? Szükség van-e fejlesztések támogatását nyújtó pályázatokra a magyar vállalati színtéren? Számít-e a kivitelezés időtartama?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre, mindössze 8-10 percben adott válaszokból számos fejlesztési irány határozható meg.

Ha Ön telephely kialakítási, bővítési beruházáson gondolkozik a közeljövőben, vagy történt ilyen típusú fejlesztés az elmúlt években, ossza meg véleményét, tapasztalatait!

A felmérés kitöltése segítséget jelent annak átlátásban, hogy az elmúlt időszak gazdasági változásai milyen irányba formálták gazdasági döntéshozók beruházási hajlandóságát és kapcsolódó döntéseit.

Tehát: milyen paraméterek alakítják elképzeléseiket, mely részletek, milyen igények szignifikáns formálói a döntésmeghozatalnak? Milyen általános elvárások fogalmazódnak meg egy-egy megvalósítandó építkezési projekt lebonyolítása kapcsán és mi az általános tapasztalat a végeredmény ehhez való illeszkedéséről?

A 2023. május 31-ig kitölthető felmérés ITT érhető el.

Az anonim felmérésben résztvevő, de adataikat megadók közül 5 szerencsés kitöltőnknek – a Frisomat Magyarország felajánlásával – meglepetés csomagot küldünk.

 

Forrás: Build-Communication