Az ELCO ipari fűtéstechnikai márka a Gloriett Sportegyesületet támogatja

1110

Már az óvodákban szeretné elkezdeni az utánpótlás képzést a Gloriett Sportegyesület, amihez további főállású szakemberek munkájára lesz szükség. Ebben segít az Ariston Thermo Hungária Kft. aki most fél millió forinttal támogatja az egyesületet, ahol egészen az élsportolóvá válásig kísérik a gyermekeket.

Pisont István válogatott labdarúgó szerint a napi rendszerességgel végzett sport egyfajta prevenció a gyermekek életében. Segítségével ugyanis olyan értékek mentén szocializálódik a felnövekvő generáció, melyek később, felnőtt korban is elkísérik őket. Mint mondta: „A sport segítségével megtanuljuk mi az együttműködés, az elköteleződés a szorgalom és a kitartás. Ezek a tulajdonságok a tanulásban is fontosak, később pedig a munkában is kiemelt szerepet kapnak. Azoknak a fiataloknak, akik ezzel az értékrenddel nőnek fel, nem lesznek beilleszkedési problémáik az életben” – mondta a szaktekintély, aki a Gloriett SE utánpótlás képzéséért felel.

Hasonló véleményen van az Ariston Csoport is, aki nem csupán a felnőttek, ha nem az óvodás korosztály életében is jelen van CSR programjaival országszerte. „Mi magunk is hiszünk abban, hogy az energiatudatosságra való nevelést már óvodás korban kell elkezdeni, ezért van is egy erre fókuszáló ingyenes programunk. Ezzel párhuzamosan támogatjuk a gyermekek egészségre és sportra való nevelését, amihez a Gloriett SE-n keresztül szeretnénk segítő kezet nyújtani. A felnövekvő generáció minden szempontból kiemelt figyelmet érdemel, igyekszünk ezért ott lenni amikor tanítani kell őket, és akkor is, amikor energiatakarékos és biztonságos termékeinkkel az egészségüket óvjuk a szén-monoxid mérgezéstől.” Mondta a vállalat hazai igazgatója, Pavek Gábor.

Az Ariston ezzel a támogatással szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kis sportegyesületek segítése is fontos. Ők ugyanis kevésbé ismertek nagyobb társaikhoz képest mégis óriási a felelősségük gyermekeink nevelésében és a versenysportra való felkészítésben. Ezért kérnek mindenkit, hogy a törvény által biztosított TAO felajánlásukat tegyék meg mielőbb és támogassák a Gloriett Sportegyesületet. Egyúttal figyeljenek azokra, akik a legkisebbekkel foglalkoznak és sokszor a háttérben találják meg a nagy egyesületeknek a tehetségeket.

Az Ariston ELCO nevet viselő ipari fűtéstechnikai márkája először ad támogatást Magyarországon. Az Ariston Thermo Hungária Kft. viszont évek óta van jelen az ország minden megyéjében termékeivel és akkor is, amikor segíteni kell. 2016-ban indított országos óvodapedagógus programjával ingyenes képzést kínál azoknak a pedagógusoknak, akik már egészen pici kortól készek energiatudatosságra nevelni a gyermekeket. Az Országos Mentőszolgálat részére pedig 4 kondenzációs kazánt ajánlott fel azért, hogy a mentőállomások dolgozóinak ne kelljen hidegben várniuk a hívásokat. 2022 márciusában az újlétai gyermekek ebédlőjébe került új kazán így mostantól melegben ebédelhetnek az óvodások és iskolások az Aristonnak köszönhetően.

 

Forrás: ROSSICOM