2023-ban is GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum

463

A tavalyi élénk érdeklődés és sok pozitív visszajelzés után a GEALAN úgy döntött, hogy idén is megrendezi a Nemzetközi Jövő Fórumot, amely ismét hibrid formában várja az érdeklődőket! A 2023. május 25-én livestream-en közvetített, az európai ablakpiacot górcső alá tartó rendezvényen sok érdekes téma között a látogatók megismerkedhetnek a GEALAN legújabb innovációival és digitális megoldásaival is.

Az ablakipar innovációi 2023-ban

Az európai ablakipari innovációkban úttörő műanyagprofil-gyártó, a GEALAN, 2023. május 25-én ismét megtartja Nemzetközi Jövő Fórumot, ahol – nem meglepő módon – továbbra is az iparág fejlesztései, kihívásai és lehetőségei lesznek terítéken.

A tervezett szakértői előadások fő témái olyan kérdéseket érintenek, mint hogy milyen gazdasági tényezők mozgatják és határozzák meg napjainkban az ablakipart, a fejlesztések irányultságát vagy a vásárlói igények átalakulását. Ugyanakkor érintik az ablak- és profilgyártás háttérben meghúzódó, befolyásoló tényezőit, illetve az európai ablakpiac perspektíváit.

Az esemény fontos pontja lesz, amikor a GEALAN szakértői bemutatják a cég legújabb innovációit, a prémium termékcsaládok idei fejlesztéseit és a hozzájuk kötődő digitális lehetőségeket. A 2022-es évhez hasonlóan a német nyelven folyó előadásokat élő fordítással, nyolc nyelven lesz lehetőség online követni Európa-szerte.

A prezentációk tekintetében a program ismét változatosnak ígérkezik. Az előadások idén is négy fő téma köré rendeződnek. A kiemelt előadások az iparág legaktuálisabb kérdéseivel foglalkoznak majd, párhuzamosan bemutatva a GEALAN ezekre válaszul szolgáló rendszermegoldásait.

Online látogatható szakmai előadások

Hol tart jelenleg az építőipar, változnak-e a használt szerkezetek és a technológiák? Milyen trendek rajzolódtak ki 2023-ra, és mi vonatkozik ezekből konkrétan a nyílászáró-gyártásra?

Az európai piacok dinamikusabban fejlődnek, mint valaha. Érezhető, hogy a vállalatokkal szembeni elvárások jelentősen megnőttek az elmúlt években, a minőségi termék csak fél siker. A jellemző ügyféligények egyike az átfogó tájékoztatás és termékszolgáltatás, egyszerű megoldásokkal. A GEALAN álláspontja, hogy ezek kombinációja csak együtt lesz működőképes a jövőben. Ez az újkeletű tendencia, a „szervitizáció”, aminek kialakulásáról és vállalati megvalósításáról részletesen is hallhatnak a látogatók Dr. Stefan Wengler, professzor és egyetemi tanár előadásában, de tényszerű piackutatási adatokat is megismerhetnek Martin Langen, a bonni B+L piackutató intézet igazgatójának prezentációjából.

Dizájn és digitalizáció

A Nemzetközi Jövő Fórum keretein belül természetesen rengeteg szó fog esni a GEALAN aktuális, prémium termékfejlesztéseiről is. A rendezvény hangsúlyos eleme lesz André Wünsche (GEALAN) előadásában a GEALAN-acrylcolor® felületkezelés, amelyet a jövőben minden rendszerhez szürke profilalappal kínálnak majd, így a sötét tónusú GEALAN-acrylcolor® színekkel rendkívül egyedi esztétikai hatás érhető el. Egyúttal szó esik digitális eszközökről, megoldásokról is, a nyílászárók automatizálhatósági lehetőségeiről árnyékolástechnika és szellőztetés terén a TEXINO okosotthon alkalmazás használatával.

Az építészek, szerkezettervezők, ablakgyártók és kereskedők támogatására a GEALAN digitális épületmegoldásait Özkan Arslan, a vállalat digitális fejlesztési vezetője és Karl Dietrich Wellsow, a Digital Building Solutions (DBS) ügyvezetője mutatja be.

A fentiekhez hasonló érdekes témákkal várja az építő- és ablakipar aktuális témái iránt érdeklődőket a 2023. május 25-én online is nyomon követhető nemzetközi esemény.

A GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum 2023 rendezvénnyel kapcsolatos további információk és online regisztráció a rendezvényre: Nemzetközi Jövő Fórum 2023

 

Forrás: Build-Communication