Virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok

    430
    Virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok

    Az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) keretében idén is megrendezésre kerül november 26-27-én a Műegyetemi Épületgépész Napok, a vírushelyzetre tekintettel ezúttal az online térben. 

    konferencia és továbbképzés két napos lesz, időpontja 2020. november 26-27. Az év folyamán a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara sikeresen rendszerbe állította az online szakmai továbbképzéseket, ezt a rendszert fogják alkalmazni ebben az esetben is, két különböző szakmai továbbképzési nappal: csütörtökön energetikaipénteken pedig épületgépészeti szakmai továbbképzéssel.

    Csütörtökön ismét lesz diplomaterv pályázat valamint épületgépész hallgatói vetélkedő, melyre az ország összes felsőoktatási intézményéből, ahol épületgépész oktatás folyik pályázhatnak csapatok.

    A kapcsolódó épületgépészeti kiállítást a www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon valósítják meg. A cégek a hagyományos kiállítási stand helyett idén virtuális standon jelennek meg és mutatkoznak be a konferencia résztvevői számára, illetve immár országosan is a szakmai szereplőknek. A virtuális térben a szervezők biztosítják, hogy a honlapra látogatók barangolhassanak a standok között. A virtuális kiállítás az OMÉN nyitónapján nyílik meg és egész héten át látogatható lesz.

     

    További információ: www.talalkozzunk-muegyetem.hu

     

     

    Forrás: BPMK