A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a BMI Magyarország 2022-ben is elindította ingyenes online képzését, amellyel idén a tetőfedők mellett a vízszigetelő szakembereknek is hasznos bemutató videókkal és online konzultációs lehetőséggel készült. A képzések február 16-ától elérhetőek a bmiakademia.hu oldalon, és három héten át, hetente kerülnek ki az újabb bemutató videók.

A BMI Akadémia célja, hogy átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedés és vízszigetelés területén dolgozó szakembereknek. A BMI Bramac magastetőkre fókuszáló videóiban a márka termékmenedzsere, valamint elismert kivitelezők vezetik végig a nézőt az egyes munkafolyamatokon, nagy figyelmet fordítva a gyakorlati tapasztalatok részletes ismertetésére. A BMI Villas lapostetős képzési anyagaiban rövid, de részletekbe menő animációkon keresztül ismerhetők meg a PVC lemezek szakszerű kivitelezési technikái.

A BMI Magyarország az online képzések mellett ellenőrző tesztsorokkal készült. A képzésre regisztrálók a tesztek helyes kitöltésével garantált ajándékot kapnak, illetve értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

A képzés során három alkalommal nyílt, élő online konzultációs lehetőséget is biztosítanak a márka szakemberei.

  • A BMI Bramac következő élő konzultációinak időpontjai: 2022. március 2. és 9., 18:00
  • A BMI Villas következő élő konzultációinak időpontjai: 2022. február 24., március 3. és 10., 18:00

Az utolsó élő bejelentkezés alkalmával eldől, hogy a teszteket kitöltő regisztrálók közül kik viszik haza a fődíjat. A részletekért és a Facebook-események linkjéért érdemes ellátogatni a bmiakademia.hu oldalra.

A tartalomból

A BMI Bramac videóiban a szakemberek különböző vápa- és ereszkialakításokat, a tetőfóliák alkalmazási területeit, valamint az egyes rendszerelemek beépítését mutatják be, az egyes folyamatokat a 45 és 25 fokos hajlásszögű tető mellett 7 fokos maketten is szemléltetik.

A BMI Villas videóiban megismerhetjük a műanyag lemezekkel való vízszigetelés kialakításának lehetőségeit, a beépítési alapelveket, a függőleges és vízszintes csatlakozásokat, valamint a csomóponti részletek megvalósítását. A megértést vizuálisan látványos animációk segítik.

 

Forrás: Comlab