Idén is díjazzák a leginspirálóbb ingatlanpiaci tehetséget – Elindult a jelentkezés az Év Ingatlanpiaci Tehetsége szakmai díjra

1248

Idén is odaítélik az Indotek Group és a Portfolio Csoport által alapított szakmai díjat, amely az ingatlanszakma leginspirálóbb tehetségeit hivatott elismerni. A 2019-ben hagyományteremtő jelleggel alapított, az „Év Ingatlanpiaci Tehetsége” elnevezésű szakmai díjra újra várják a jelentkezéseket. Az idei év újdonsága, hogy ajánlás formájában is jelölhetők a szakemberek. Az Indotek Group fontosnak tartja, hogy fejlesztéseivel maradandó értéket hozzon létre, továbbá az ingatlanpiac egyik meghatározó nagyvállalataként feladatának érzi azoknak a szakembereknek az elismerését, akik kiemelkedő tevékenységükkel formálják a szektort. Az elismerés célja, hogy idén is inspirálja mindazon tehetséges fiatalokat, akik elhivatottak a munkájuk iránt és teljesítményükkel szeretnének maradandó értéket teremteni.

Második alkalommal díjazza az Indotek Group és a Portfolio Csoport az ingatlanpiac azon kiemelkedő teljesítményű szakembereit, akik munkáját áthatja az értékteremtő szemlélet. Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat azzal a céllal alapították, hogy elismerjék azon tehetségek munkáját, akik magas színvonalú projektek megvalósításával maradandó értéket teremtenek, és munkásságuk a fiatalok számára is inspiráló lehet.

Az idei év újdonságaként nem csak jelentkezni lehet a díjra, hanem lehetőség van munkatársak és szakmai partnerek jelölésére is, amennyiben a jelölt ingatlanszakmában végzett tevékenysége példaértékű. Az elismerést a november 19-ei Property Investment Forum konferencián adják át a szakmai zsűri által kiválasztott szakembernek. A díjazott a szakmai elismerésen túl lehetőséget kap munkásságának és megvalósított projektjeinek részletes bemutatására is egy interjú keretében.

Az Indotek Group felelős nagyvállalatként mindig az értékteremtő gondolkodásmódot tartja szem előtt. Kiemelt célja, hogy minél több olyan befektetést hajtson végre, amely során az ingatlan újrahasznosításával hozzáadott értéket teremt. Az ingatlanszakmai díj létrehozásával a társaság a hasonló gondolkodású, tehetséges fiatalok számára kíván bemutatkozási lehetőséget nyújtani. Továbbá az ingatlanpiac vezető szereplőjeként, az Indotek Group célja a díj megalapításával az is volt, hogy kialakítson egy olyan elismerési rendszert, amely segíthet vonzóbbá tenni a szektort a szakemberek számára.

Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjra a jelentkezési lap vagy a jelölő lap beküldésével lehet jelentkezni, amelynek tartalmazni kell a jelentkező vagy a jelölt elmúlt évben nyújtott munkájának részletes bemutatását, illetve rövid szakmai életútját. A pályázat terjedelme maximum 2 oldal lehet!

 

Jelentkezési határidő: 2020. november 9.

 

A díj átadásának időpontja: 2020. november 19. (A Property Investment Forum konferencián)

 

A tavaly első alkalommal odaítélt, az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjra 2019-ben leadott pályázatok közül a szakmai zsűri Nagy Gergelynek, az OTP Bank Nyrt. ügyvezető igazgató-helyettesének ítélte a díjat. A szakember 15 éves banki tapasztalattal rendelkezik, és munkájával mindennap hozzájárul a lakóingatlan-finanszírozással kapcsolatos hitelkérelmek intézéséhez.

A mostani, járvány által átitatott évben különösen fontos a kiemelkedő és fáradhatatlan munka elismerése, hiszen idén a megszokottnál is nagyobb helytállásra van szükség a szakemberek részéről. A díjat hagyományteremtő jelleggel hoztuk létre 2019-ben, annak érdekében, hogy egy ingatlanpiaci elismerési rendszer elindításával inspiráljuk a fiatal ingatlanpiaci tehetségeket, akik értékteremtő projektek megvalósításával hozzájárulnak az ingatlanpiac fejlődéséhez, és így az egész szektoréhoz” – mondta el Jellinek Dániel, az Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa a díj kapcsán.

 

További információt a jelentkezés feltételeiről ezen a linken olvashat!

 

 

Forrás: Goodwill Communications