Ősszel rendezik meg a Light + Building kiállítást

453

A járványhelyzet elhúzódása miatt a Messe Frankfurt 2022 őszére halasztja a világ vezető fény- és épülettechnikai szakvásárát, így a Light + Building 2022 új időpontban, 2022. október 2. és 6. között kerül megrendezésre Frankfurt am Mainban.

“Nagyon komolyan vettük partnereink aggodalmait, és természetesen mérlegeltük a vállalkozók lehetőségeit és kockázatait is. Amint azt decemberben már bejelentettük, az új időpontra vonatkozó összes lehetőséget átvizsgáltuk. Szerencsére sikerült egy megfelelő őszi dátumot találni, és lehetővé vált a Light + Building átütemezése. Ez azt jelenti, erőteljes nemzetközi jelenlétre lehet számítani 2022-ben is” – magyarázta Wolfgang Marzin, a Messe Frankfurt elnök-vezérigazgatója.

A megbeszéléseken az iparág jelentős része megerősítette, hogy idén szükség van az ágazat nemzetközi találkozására Frankfurtban. Az Elektromos és Digitális Ipari Szövetség (ZVEI) Villamosszerelési Rendszerek Divíziójának elnöke kifejtette: „A hosszú szünet után az iparágnak feltétlenül szüksége van az újrakezdésre, hogy végre bemutathassa a sok újdonságot a „fenntartható építés” jövőbeli piacán – és ezt a világ legjelentősebb ilyen platformján, a Light + Building-en. Az új időpont 2022. október 2. és 6. között minden résztvevőnek elegendő tervezési időt biztosít, és lehetővé teszi a személyes találkozót az év vége előtt. Már nagyon várjuk az üzleti ügyfelek és partnerek ismételt találkozását, valamint a Light + Building 2022 közös, sikeres őszi rendezvényét Frankfurtban.”

Ezt Ingolf Jakobi, a Német Elektromos és Elektronikai Kereskedelmi Szövetség (ZVEH) vezérigazgatója is megerősítette: “Iparágunk aktívan részt vesz olyan fontos jövőbeli témák fejlesztésében, mint a klímavédelem, a digitalizáció, a villamosítás és az energiahatékonyság. Mindezeken a területeken számos újdonság van, amelyeket szeretnénk vásárlóinknak bemutatni. Az e-kereskedelem számára ezért elengedhetetlen, hogy a vásár, mint a legfontosabb iparági platform még idén megrendezésre kerüljön.” Dr. Jürgen Waldorf, a ZVEI Világítási Divíziójának ügyvezető igazgatója egyetértett azzal, hogy “a világítástechnikai szakma számára különösen a hosszú szünet után fontos a személyes eszmecsere.”

A Light + Building a legfontosabb nemzetközi találkozóhely az építészek, az ipar, a kereskedelem, és a tervezők számára. Innovációs fórumként és interdiszciplináris piactérként egyben garanciát jelent az üzleti kezdeményezésekre, az új kapcsolatokra és a tudástranszferre is. Holisztikus irányultságával olyan aktuális témákra fókuszál, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósági kérdésekhez.

A Light + Building Autumn Edition esetében változatlan marad a hibrid koncepció, vagyis a frankfurti helyszín mellett a Light + Building Digital Extension platformon keresztül is lehetőség lesz a részvételre.

 

További információ: www.light-building.com