Videós segédletek jelentek meg a Knauf Ceiling Solutions álmennyezetek beépítéséhez

503

A cég honlapján megjelent 17 beépítést szemléltető videó, amelyek segítségével könnyen és gyorsan elsajátíthatók a Knauf Ceiling Solutions termékek alkalmazása.

  • Hogyan készülnek a különböző funkciót ellátó Knauf Ceiling álmennyezetek?
  • Hogyan kerülhetnek az álmennyezetbe szakszerűen a riasztók, szellőzők, biztonsági kamerák, világító elemek?
  • Milyen fogásokat érdemes tudni, ha a speciális fém álmennyezet, az innovatív Metal Q-Clip rendszert építjük be?

Mindezt megtudhatjuk a kivitelezők munkáját segítő, a cég honlapján megjelent 17 beépítést szemléltető videóból, amelyek mentén könnyen és gyorsan el is sajátítható a Knauf Ceiling Solutions termékek alkalmazása. Akinek a videók anyagánál mélyebb információra is szüksége van, a közel 200 oldalas, az egyes rendszerekhez csomópontokat, műszaki adatokat és további hasznos információkat tartalmazó szerelési útmutatóban az összes Knauf Ceiling Solutions termékhez talál segítséget.

A minőségi végeredmény kulcsa gyakran a szakszerű beépítés, amihez természetesen a videós és letölthető segédleteken kívül a cég szaktanácsadói is támogatást nyújtanak már a tervezéskor, a kivitelezés előkészítésekor, vagy akár építés közben.

Nézze meg a videókat, gyűjtsön ötleteket, töltse le az legfrissebb alkalmazástechnikát, vagy kérdezzen munkatársainktól!

Installation Videos | Knauf Ceiling Solutions