Januártól új vezérigazgató a DDC élén

446

Több mint négy évtizedet követően decemberben nyugdíjba vonult Szarkándi János, a DDC eddigi elnök-vezérigazgatója. Utódja Szilágyi Zsolt lett januártól, aki már hosszú ideje a vállalat meghatározó tagja, különböző területeken több mint két évtizede segíti és támogatja a DDC működését.

Szilágyi Zsolt építőanyag és kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként dolgozott a társaságnál, 2023. január 1-től a DDC elnök-vezérigazgatójaként folytatja munkáját.

„Megtiszteltetés számomra, hogy az elmúlt évtizedek közös munkáját követően, annak elismeréseként haladhatok tovább az elődöm által megkezdett úton. Immár a teljes vállalatcsoport vezetőjeként, felelve a DDC mögött álló kiváló csapatért. Köszönöm a tulajdonosok, Szarkándi János elnök-vezérigazgató és minden munkatársam támogatását és elkötelezettségét az eddigi és a leendő folyamatokban.” – hangsúlyozta Szilágyi Zsolt.

Szilágyi Zsolt 1999-ben, műszaki koordinátor pozícióban kezdte el pályafutását a DDC-nél. Később dolgozott beruházási projektvezetőként, majd a Váci Cementgyár termelési vezetőjeként, illetve gyárigazgatójaként is. Szakirányú műszaki végzettségei mellett mesterdiplomát is szerzett, majd a Stanford Egyetemen Operatív vezetés szakot is elvégzett.

 

Forrás: www.duna-drava.hu