A cserepeslemez és trapézlemez termékeiről közismert Zensteel brand jelentős tartalékokkal a raktáraiban, optimistán tekint a 2023-as évre. A cégvezetők szerint az építőipari szereplők stabil hátterű beszállítóként számíthatnak a gyermelyi gyártóra, mely tovább növelné részesedését a tetőfedések hazai piacán.

Sokak szerint a 2023-as évet azok nyerhetik meg, akik konzisztensek tudnak maradni a változékony körülmények ellenére is. Ennek kétségkívül egyik előfeltétele a biztos beszállítói háttér, pontosabban a szoros együttműködés olyan vállalkozásokkal, melyek nem okoznak kellemetlen meglepetéseket: kiváló minőségben, magas garanciák, pontos árazás mellett, mindig időben teljesítik a megrendeléseket.

Tóth Zoltán és Máté János Tamás, a Zensteel brandet gyártó TRM PRO Kft. ügyvezetői szerint az előttünk álló időszak az acéltetők és az acélból készült homlokzatburkolatok felfutását hozhatja, melynek részben gyártási, részben pedig praktikus okai vannak.

„Az elmúlt időszak eredményei alapján azt mondhatjuk, hogy egyre nagyobb az acélfedésekkel szembeni bizalom és elfogadás Magyarországon. Ezt segíti a nemzetközi tapasztalat: a környező országokban kifejezetten hagyománya van a lemezzel fedésnek, tőlünk nyugatra pedig azok a beruházók is az acélt választják a tetőre és a homlokzatokra, akik számára a fenntarthatóság az alapérték. A trendek egymásra találnak. A fenntarthatóság összefügg a termék tartósságával és újrafelhasználhatóságával, ami mellett a harmadik jogos elvárás az elegancia. A Zensteel termékek minderre megoldást nyújtanak” – ismerteti Tóth Zoltán.

Már a 2022-es év legelején célként fogalmaztuk meg, hogy jelentős készenléti tartalékokkal készüljünk a világban zajló változásokra. Ennek is köszönhetően a Zensteel készséggel ki tudja szolgálni lakossági, ipari és mezőgazdasági megrendeléseit, legyen szó trapézlemezről, cserepeslemez-borításról vagy az olyan létfontosságú kiegészítőkről, mint a hőszigetelő szendvicspanel. Így komplex megoldásokat tudunk szállítani ügyfeleinknek nagyon rövid kiszállítással, és biztonsággal számítható árszabás mellett.” – foglalta össze a Zensteel tettrekészségének feltételeit Máté János Tamás.

A Zensteel jelentős fejlesztésekkel további gyártási volumenbővítésen dolgozik gyermelyi telephelyén, melynek részeként új csarnokot építenek, korszerű és környezetbarát fejlesztéseket végeznek a gyártásban és logisztikában is.

https://www.zensteel.hu/