Átadták a fóti East Gate PRO Business Park első két csarnokát. A WING újonnan átadott fejlesztése gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra is alkalmas csarnoktereket kínál, igény szerint irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve.

A WING átadta az East Gate Business Park folytatásaként megvalósuló East Gate PRO Business Park első két csarnokát. Az ingatlanfejlesztő közölte, a két új, összesen közel húszezer négyzetméteres A1 és B1 csarnok az East Gate Business Park és a Login Business Park sikerének köszönhetően, illetve a felmerülő piaci igényekre reagálva épült meg. Elmondták azt is, a beruházás kivitelezési munkáit a Weinberg ’93 Építő Kft. látta el, a projekt finanszírozását pedig az UniCredit Bank biztosította.

Az East Gate PRO Fóton, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkedik el. A WING közölte, a csarnokok a BREEAM Very Good minősítéssel összhangban épültek, emellett egyedülállóan magas minőségű, minimum 16 fokos belső hőmérsékletet biztosító hőszigeteléssel rendelkeznek.

Kitértek arra is, hogy az építkezés során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagokat használtak, illetve előtérbe helyezték az energiahatékony megoldásokat. Továbbá olyan műszaki sajátosságokkal rendelkeznek a csarnokok, mint az ESFR sprinkler rendszer, az intelligens mérőórák, vagy a kamerás beléptető rendszerrel felszerelt, nagy befogadóképességű parkoló elektromosautó-töltőállomások.

Az East Gate PRO csarnokainak 75%-a már az átadásra bérbeadásra került. Az üzleti park következő ütemének kivitelezése is elindult, jelenleg az A2 és B2 épület esetében föld- és alapozási munkák folynak, melyek átadása 2023 nyár folyamán várható – ismertette a vállalat.

Elmondták azt is, hogy az East Gate, East Gate Pro és Login Business Parkok révén jelenleg mindösszesen 230.000 négyzetméter felépített csarnokterülettel és további 60.000 négyzetméter fejlesztési potenciállal rendelkeznek.

Forrás: WING sajtóanyag