Egyedi megoldások hulladékkezeléshez

288
Rögzített lépcső

A KRAUSE név a hagyomány, az innováció és a biztonság szinonimája. A KRAUSE egyedi megoldásainak köszönhetően a hulladékkezelés sosem volt könnyebb.

Rögzített dobogós lépcső, egyedi rendszermegoldás

Mint a létra- és állványrendszerek specia­listája, a KRAUSE Kft. több mint 120 éve gyárt létrákat, fellépőket és állványokat. Ezekben a termékkategóriákban több mint 75 modellel, a legszélesebb szortimenttel van jelen a piacon.

Nincs kompromisszum

A biztonság és a gazdaságosság tekinte­tében nem ismernek kompromisszumot. Specialitásuk a különösen komplex kéré­sek egyedi és szakirányú megoldása.

Külö­nösen az elszállítás területén tudnak exk­luzív megoldásokat nyújtani:

  • Nagy méretű árucikkek szállításához csak a mély lépcsőfokok és a nagy munkafelület biztosítja a megfelelő hoz­záférést, a kényelmes állást és a munká­hoz szükséges elegendő szabadságot.
  • Csúszós felület esetén – például havas, jeges időben – a feljutás biztosítása érde­kében a környezeti hatásoknak megfelelő lépcsőanyag választása kiemelten fontos.
  • Gurítható termékek rugalmasan alkalmazhatók és gyorsan mozgathatók, így bevethetők különböző helyszíneken.
  • Minden rendszerelem igény szerint szí­nezhető.

A cégen belüli tervezésnek, kivitelezésnek és szerelésnek köszönhetően nagyobb projekteket is gyorsan és hatékonyan tudnak véghez vinni.

Egyedi szerkezetek gyártása

Az egyedi szerkezetek gyártásánál is magasra tették a mércét. A legtöbb egyedi megoldáshoz használt komponens sorozat­gyártással készül. Ha van rá lehetőség, eze­ket használják ezen szerkezetek megvalósí­tásánál. Ezzel csökkenthetők a költségek és kérés esetén lehetséges az alkat­részek egyszerű pótlása és gyors cseréje.

Gurítható egy oldalon járható dobogós lépcső

 

További információ:
Telefon: +36 23 522 406
https://www.krause-systems.hu/egyedi-rendszermegoldasok/hulladekkezeles.html