Ajánlat a legmodernebb zsaluzásban gondolkodók számára

65

Optimistán tekint a jövőbe a világ legmagasabb épületeinek kivitelezéséhez a csúcsminőségű a zsaluzatokat biztosító MEVA. A rendhagyó piaci helyzet ellenére érzékelhető a jövőre való felkészülés az iparágban, így a legmodernebb zsalutechnológiát kínáló cég is új elemekkel frissítette kínálatát.

Ugyan az idei év már a számokban is érzékelhetően a beruházások előkészítésének lassulását, a szerkezetépítések visszaesését hozza, a tartós piaci jelenlétben gondolkodókat ez a helyzet sem ringatta fagyott álomba. „Talán meglepő, hogy pont ebben a gazdasági helyzetben, de érzékelhető, hogy sokan készülnek már a jövőre, aminek része az eszközpark fejlesztése. A most megjelenő katalógusunkban minden területre kínálunk valóban nyugat-európai színvonalú munkát lehetővé tevő zsalumegoldásokat. Vannak jó ajánlataink annak is, aki venni, és annak is, aki bérelni akar.” – hívja fel a figyelmet legújabb katalógusukra Botta D. Mihály, a 25 éve Magyarországon működő MEVA Zsalurendszerek Zrt. ügyvezető igazgatója.

Jóllehet a koronavírus-járvány miatt most eléggé összetett a helyzet, a mára elhasználódott eszközök pótlása sok cégnél tovább nem halogatható. Ugyanakkor Magyarországon a válságévek után beindult eszközbeszerzések során még csak a magyar viszonyokhoz képest modernebbet keresik, ami gyakran igen távol esik a nyugat-európai értelemben vett korszerűtől. Éppen ezért hasznos forgatni a MEVA valóban a legmodernebb megoldásokat tartalmazó új őszi katalógusát, ami ingyenesen igényelhető az info@meva.hu e-mail címen.

A legek zsaluja, az univerzális „családtag”, és a kézi zsaluk újdonságai

Mammut XT

Az ősz újdonsága az AluFix zsalucsalád a magyar piac igényei szerinti további elemekkel való kiegészítése. Megtartva a modell fő előnyét, a kézi mozgatás könnyűségét, a hozzá kínált új kiegészítő eszközök a különböző magasépítési projektek zsaluzását teszik a megszokott módon kézzel is könnyen végezhetővé.

Az elmúlt években sikerrel debütált a legek zsaluja, a Mammut XT, amely átszerelés nélküli egyoldali átkötési technológiaként új dimenziókat nyitott a 100 kN/m²-es zsaluzatok történetében. Jellemzője, hogy 60 százalékkal gyorsíthatja a zsaluzási munkálatokat, ez pedig döntő szempont lehet ott, ahol az időtényező fontos!

A Mammut XT előnyeit hordozza a modell univerzális és könnyed változata a StarTec XT. Míg a Mammut a legdurvább igénybevételekre tervezett, addig annak könnyített változata, a csupán teherbírásra és elvégezhető feladatokra nézve – és semmiképpen nem a minőségét tekintve – a középkategóriás StarTec rendszer egészült ki a népszerű, egyoldali átkötés lehetőségével.

StarTec

A sokoldalú StarTec más feladatok mellett így pl. társasházak lépcsőházi magjának zsaluzását is gyorsabbá, az építéshelyi logisztikát pedig egyszerűbbé teszi.

Egy lépéssel a piaci igények előtt

A MEVA őszi katalógusa emellett átfogó összefoglalót kínál a MEVA zsalukínálatáról és akcióiról a kivitelezés minden területén dolgozónak, de tervezőknek vagy a fenntartható építés híveinek is fontos szakmai információkkal szolgálhat.

A fenntarthatóság témájában a MEVA teljesen egyedi fejlesztése és Magyarországon is egyre népszerűbb, számtalanszor újrahasznosítható, famentes műanyag zsaluhéj. Legyen szó csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriáról, az előre meghajlítható, formázható műanyag zsaluhéjjal ez egyszerűen és gyorsan elkészülhet. A technológia immár 20 éve használatban van, a rá vonatkozó 7 év a garanciával pedig ez idő alatt még senki nem élt!

 

További információ:
www.meva.net/hu

 

 

Forrás: Build-Communication Kft.