Az MCE 2022-ben újra teljes biztonságban várja a látogatókat Milánóban

730

2022 márciusában a Milánói Vásárközpont­ban ismét megrendezik az MCE – Mostra Convegno Expocomfortot, a HVAC+R, a megújuló energia és az energiahatékonyság szektorainak vállalatait, szakembereit meg­szólító rangos nemzetközi üzleti platformot.

Az esemény 2022. március 8. és 11. között a személyes részvételi lehetőség mellett digitá­lis formátumban is elérhető marad. Az Egész­ségügyi Minisztérium és az RX Group szigorú intézkedéseinek köszönhetően a konferen­ciák, viták, találkozók a legnagyobb bizton­ságban zajlanak.

Nemzetközi találkozó

A Fiera Milano 325 000 m2-nyi területét elfog­laló MCE 2022 szakmai programok, konfe­renciák, iparági találkozók sorát vonultatja fel az Energiahatékonyság & Innováció témájá­tól a That’s Smartig. A rendezvény kihagy­hatatlan a lakó-, kereskedelmi és ipari smart building berendezések, rendszerek tervezé­sében és kivitelezésében érdekelt szakem­berek számára.

„Az MCE elkötelezett a vásár nemzetközi karakterének megőrzése, valamint a szemé­lyes találkozás, a kiállítói jelenlét és az esz­mecsere mellett ebben az üzleti lehetőségek­kel teli dinamikus környezetben” – nyilatkozta Massimiliano Pierini, a Reed Exhibitions Italia ügyvezető igazgatója. A vásárra eddig több mint 1100 kiállító jelezte részvételét, ez időará­nyosan megegyezik a legutóbbi vásár jelentke­zési adataival. Egy előzetes nemzetközi felmé­rés szerint a látogatók 87 százaléka 2022-ben is tervezi a részvételét az eseményen.

Maximális biztonság

A látogatók és a kiállítók biztonságát a milánói vásárszabályzat, a nemzetközi RX-protokoll és a más vásárokon is sikerrel alkalmazott olasz nemzeti protokoll biztosítja. A belépés green pass felmutatásához kötött, a bejára­toknál tesztpontokat alakítanak ki, és köte­lező a testhőmérséklet ellenőrzés, valamint a maszkviselés.

Az eseménnyel kapcsolatban a magyar képviseletnél érdeklődhet: b.toth@ice.it

https://www.mcexpocomfort.it/en-gb.html