Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója, az IPAR NAPJAI szakkiállítás az idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg 2021. június 15-18. között. Kivételesen az ipari cégek mellett ezúttal egy speciális építőipari szekció is bemutatkozik, így a virtuális rendezvény az építőipari vállalkozások, kivitelezők számára is kínál új lehetőségeket.

Az üzleti élet nem áll le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

KÜLÖN SZEKCIÓBAN KÜLFÖLDI ÉPÍTŐIPARI CÉGEK BEMUTATKOZÁSA

A virtuális eseményen kivételesen kiemelten megjelenik az építőipar is, az idei év különlegessége, hogy egy önálló virtuális pavilonban Nemzetközi Építőipari Fórum is zajlik az IPAR NAPJAI szakkiállítás keretein belül.

A fórum külföldi résztvevői, közel 20 cég (román és ukrán) kívánja megismertetni tevékenységét a magyar piaccal, új partnereket keresve hosszú távú együttműködésre. Kínálatuk elsősorban az ipari jellegű nagyberuházások, építkezések kivitelezői, közreműködői számára jelenthetnek új lehetőséget.

Tevékenységük elsősorban a hídépítés, útépítés, építőgépek, aszfaltozás, betonfelületek kialakítása, földmunkák, építőipari hulladék kezelés, bontásból származó beton zúzása, építési adalékanyag gyártása témakörökhöz kapcsolódnak.

A résztvevőkről bővebben IDE kattintva lehet tájékozódni.

DÍJMENTES LÁTOGATÁS – AKÁR AZ ÍRÓASZTAL MELLŐL IS!

A június 15-18.között megrendezett online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI (azon belül a NEMZETKÖZI ÉPÍTŐIPARI FÓRUM is)rövid regisztrációt követően díjmentesen látogatható a kiállítás weboldalán.

Látogasson el Ön is a kiállítók virtuális standjaira, nézze végig a különböző menüpontok tartalmát, a programokat, a résztvevő cégek ajánlatait! A barangolás közben a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet a kiállítók termékeiről vagy szolgáltatásairól.

        R E G I S Z T R Á C I Ó        

A VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS NYITVATARTÁSA

2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, a köztes időben a kiállítók anyagai tekinthetők meg, illetve a rendezvény után, 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők.

 

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

 

 

Avius banner