A mára digitálisan is elérhető, népszerű GlassTime műszaki kézikönyv számos témában nyújt hatékony segítséget az építészek, üvegfeldolgozók és függönyfalakkal foglalkozó cégek munkájában. A Guardian Glass gondozásában megjelent hiánypótló tudásanyag a szakemberek, de akár csak a téma iránt érdeklődők számára is sok hasznos információval szolgál magáról az üvegről, annak feldolgozásáról, alkalmazásáról és beépítéséről.

A GlassTime műszaki kézikönyv, enciklopédia, alapvető online üveges referencia-kézikönyv az üveggel foglalkozó szakemberek számára. Az eddig csak nyomtatott formában elérhető kiadvány új, digitális verziója interaktív, könnyen áttekinthető, az információk pedig szükség szerint frissíthetők. A tartalmat a Guardian Glass nemzetközi szakértőkből álló csoportja állította össze; és nagyban építettek a felhasználóktól érkező értékes információkra is.

A kézikönyv nem nélkülözheti az üveg tulajdonságainak, alkalmazásának áttekintését és azok előnyeit, az üvegfajták vagy éppen gyártástechnológiájuk bemutatását. Mindezekre alapozva részletesen ismerteti az üvegszabványokat, valamint javaslatokat ad az üveg feldolgozására, illetve lakóházakban és más funkciójú épületekben történő felhasználására.

Az online kézikönyv minden oldala nyomtatható, PDF fájlként elmenthető vagy e-mailen megosztható. A felhasználók könnyen elérhetik a Guardian Glass termékeinek oldalait, kulcsszavakra kereshetnek benne és olyan hasznos online számítási eszközöket is elérhetnek, mint például a ‘Glass Analytics’. Amennyiben a felhasználóknak termékmintára, műszaki támogatásra vagy speciális projekt tanácsadásra van szükségük, igényüket néhány kattintással eljuttathatják a szerzőkhöz.

Guus Boekhoudt, a Guardian Glass Europe, Oroszország és Ázsia alelnöke és a Guardian Europe ügyvezető igazgatója elmondta: „A GlassTime digitális verziójával a Guardian Glass alapvető Üveg-tudástárat épített fel. Ezzel szakértelmünket bárhol és bármikor elérhetővé tesszük a felhasználók számára.

A jelenleg angolul debütáló digitális üveg enciklopédia hamarosan magyarul is elérhető lesz, de addig is érdemes a látványos képekkel illusztrált anyagot tanulmányozni.

A GlassTime digitális verziójához látogassa meg a www.guardian-possibilities.com  honlapot, további információért pedig a magyar nyelvű weboldalt.

 

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot a Guardian magyarországi képviseletével: Németh Árpád András – e-mail: anemeth@guardian.com; tel.: (+36-30) 479-1828

 

 

Forrás: Build-Communication Kft.