Tematikus GEALAN stand a 2024-es Fensterbau Frontale kiállításon

447

A GEALAN egyedülálló kiállítótérrel jelent meg idén a Fensterbau Frontale 2024 szakvásáron, Nürnbergben. A mintegy 900 négyzetméteres területen öt, célcsoportra és témára szabott boksz vezette be a nyílászáróprofil gyártó világába az érdeklődőket.

A GEALAN a 2018-ban történt utolsó Fensterbau Frontale vásári részvétele óta számos területen ért el sikereket: a gyártó több díjat nyert az elmúlt években, ugyanakkor folyamatos befektetéseket eszközöl a termékek és vállalati infrastruktúra fejlesztésébe. Mindennek eredményét a „Designed for you” mottó alatt futó kiállításuk kiválóan tükrözte.

Formabontó koncepció: a GEALAN kiállítási bokszok

Designed for your performance

A boksz, ahol az ablakgyártók és kereskedők legújabb fejlesztésű rendszereket ismerhették meg. Olyan profilcsaládokat, mint a modern megjelenésű GEALAN-KUBUS®, GEALAN-KONTUR® és GEALAN-LINEAR® – melyek a kifinomult dizájn mellett kiváló hő- és hangszigetelést, betörés ellenni védelmet is biztosítanak.

A GEALAN-KONTUR® rendszert most először lehetett megtekinteni az innovatív GEALAN-acrylcolor® felülettel, de bemutatkozott a 20 mm-es standard küszöbmegoldásból továbbfejlesztett új, prémium padlóba süllyedő  GEALAN-COMFORT® is, mely az S 9000-es profilcsalád minden elemével kombinálható és kényelmes, akadálymentes közlekedést biztosít bármilyen jellegű épületben, bejárati és beltéri ajtóknál egyaránt.

Designed for your smart living

Hogyan alakítsuk épületeinket, otthonunkat okosotthonná? A Smart Living boksz mindenkinek szólt: a TEXINO márka alkalmazásával könnyen hálózatba integrálhatók az otthoni rendszerek, így kényelmesebb és biztonságosabb környezet hozható létre, akár egyetlen hangutasítással vagy gombnyomással. Emellett megjelentek a TEXINO motoros árnyékoló-, illetve távvezérelhető és programozható ajtózár-megoldásai.

Designed for your visions

A Vision bokszban az építészek és tervezők fedezhettek fel izgalmas megoldási lehetőségeket, melyek teret engednek a kreativitásnak és a rugalmas tervezhetőségnek. A hamarosan bővülő színskálájú GEALAN-acrylcolor® felületben rejlő előnyök mellett a digitális tervezés is nagy hangsúlyt kapott. A Tervezőszoftver 3.0 és a GEALAN BIM adatbázis megoldása mostantól a 3D tervezés mellett azonnali ellenőrzést is végez a tervhez használt profilelemek elérhetőségét tekintve.

Designed for your success

A GEALAN számára mindig is fontos szempont volt az ablakgyártók, kereskedő és kivitelező partnerek támogatása. Ennek érdekében folyamatosan dolgozik új, személyes szabott szolgáltatások kialakításán. A „Siker” névre keresztelt boksz olyan hatékony eszközöket mutatott be, melyek segíthetnek a versenytársaktól történő elkülönülésben. Mindemellett 2024-ben ismét számos elméleti és gyakorlati képzést indít a GEALAN AKADÉMIA a magas minőségű szolgáltatások biztosítása érdekében.

Designed for our sustainable future

A fenntarthatóság témája régóta a GEALAN szívügye. Ez a kiállítási terület ezért egyszerre szólította meg az ablakgyártókat, kereskedőket és építésztervezőket is. A boksz részletesen mutatta be a GEALAN környezetbarát irányultságú intézkedéseit, eszközeit és középtávú céljait, amivel még takarékosabbá tehetik a nyersanyagok felhasználását. Emellett szó esett az energiahatékonyság növelésének termékoldali növeléséről, illetve a profilok anyagösszetételéről és az újrahasznosított anyagtartalom arányainak alakulásáról.

A GEALAN @FensterbauFrontale2024 részletes, hivatalos beszámolója IDE KATTINTVA érhető el.

 

Forrás: Build-Communication