A szakmai szervezet augusztusban átlépte a 4500 fős létszámot, ezzel az egyik legnagyobb, hazai építőipari szakembereket tömörítő szervezetté vált.

A 2016 júniusában, alig száz fővel alapított közösség célja, az építőipari szakemberek támogatása, szakmai fejlesztése, valamint az építő munkák nagyobb társadalmi elismertetése és népszerűsítése.

„Nem hittük, hogy ekkora hatása lesz a kezdeményezésünknek. Amit mára elértünk, minden várakozásunkat felülmúlta. Kialakult egy képzett és folyamatosan fejlődő szakmai közösség, ami közvetlenül járul hozzá az építőipar színvonalának fejlődéséhez. A számunk egyre nő, augusztusra 980 fővel bővült a taglétszám ebben az évben, jó eséllyel nemsokára elérjük az 5000 főt” – Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője, a közösség alapítója.

A Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjait jelenleg 19 szolgáltatás segíti, a kedvező szakember biztosítástól, a minősített szakember képzésen keresztül az e-learning anyagokig. A kínálat folyamatosan bővül, a legújabb szolgáltatás a most indult Pont neked hűségprogram, mellyel a képzések és szolgáltatások igénybevételét ösztönzik.

A szervezet honlapja a www.szakemberkozosseg.hu címen található.